Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla 56latka młodego duchem

Polecane posty

Gość gość

Mój znajomy z pracy bardzo pomógł mi w paru sprawach i nie chciał kasy za to. Jak mogę się mu odwdzięczyć? Jest muzykiem z wykształcenia, myślałam o jakimś gadżecie, ale wszystko to badziewie. Nie wiem czy pije alkohol, a to najbardziej oczywiste. Macie może jakieś pomysły?

Gość gość
flet mu kup. lubi taka pedalska muze ;D

Gość gość
spinki do krawata ale jak ma zonę to ci za to oczy wydrapie

Gość gość
Nie nosi krawata :/ A żona czemu miałaby mi oczy wydrapać? Przyznaję myślałam np. o bilecie na koncert który pewnie podobał mu się, ale dwa to przesada (po 300 zł są), a sam to nie wiem czy lubi chodzić. A gdybym chciała pójść z nim to byłoby podejrzane dopiero :)

Gość gość
s*******laj na koncet jade sama jak jeszcze bilety beda, a ty burek mozesz sie przylaczyc stary dziadzie

Gość gość
Nikt nie ma żadnego pomysłu? :(

My mamy pomysł i to całkiem niezły! :) Co powiesz na coś do ubrania? Z doświadczenia wiemy, że najlepszy prezent to prezent praktyczny, taki którego obdarowana osoba będzie używała. Więc.. elegancka koszula, a może casualowa marynarka? To uniwersalne produkty, z których ucieszy się każdy dojrzały mężczyzna. A jeżeli mowa jest o zwolenniku luzu i wygody to polecamy najmodniejsze w tym sezonie modele koszulek czy krótkich spodenek. Wszystko to znajdziesz tutaj -> www.Ombre.pl :) Jesteśmy pewni, że wybierzesz coś odpowiedniego. A w razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą! :)