Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wy sie tu próbujecie dowartościowywać na tle innych

Polecane posty

Gość gość

Przyłażą i szukają zaczepki i sie wywyższają ile to nie zarabiają kasy, jakie to mają domy, jak to nie są zorganizowane dobrze, jakie to oczytane i jak profesjonalnie potrafią zadbać o swój stylowy wygląd w porównaniu z "hołotą", "patolą", "cebularami" to wasze ulubione słowa. Zastanówcie się nad sobą czy wasze zachowanie jest normalne. Serio pytam. Ja pamiętam takie coś z piaskownicy. Przychodziła taka samochwała i zaczynała zaczepiac inne dzieci i się wymądrzać i przechwalać. A wy tu jesteście podobno dorosłymi kobietami. Jak wielkie trzeba kompleksy mieć żeby zajmować sobie wolny czas w taki sposób. Przypuszczam że dla was czas wolny to cenny czas, więc tym bardziej tego nie rozumiem.

Gość gość
ja tam nic nie mam :-) może coś mieć będę ale co to znaczy,to tylko zabawa

Gość gość
Jeżeli jesteście takie wspaniałe, inteligentne, wartościowe, wykształcone, potrafiące wszystko to wydaje mi się że powinnyście się w związku z tym tez zachowywać w określony sposób a nie ordynarnie włazić buciorami w czyjeś życie i walić z przechwałkami. Jeśli będziecie się zachowywac kulturalnie i jak ludzie to nawet nie będziecie musiały nic robić, bo ludzie sami od siebie będą wam zazdrościć poprzez obserwowanie was, skoro już wam tak koniecznie zależy by ktoś wam czegoś zazdrościł. Ludzie z prawdziwego życia, a nie z kafeterii którym czujecie że musicie słownie pisać kim to nie jesteście bo inaczej nie wpadliby na to jakie macie zarobki czy co tam, a wy chyba byście tego nie zniosły. Póki jednak co kojarzycie się tutaj wyłącznie z chamstwem i paradoksalnie mimo wg waszych relacji udanego życia to kojarzycie się też z jakąś psychozą na punkcie innych co nie jest charakterystyczne dla ludzi faktycznie szczęśliwych, którzy są zajęci przeżywaniem własnego życia w pełni, nie zatrutych nienawiścią. Dziwnie, naprawdę dziwnie się czyta z waszych wpisów wyzywanie od "patoli", bo dla mnie niestety wy nie jesteście normalne. Sorry