Karola 1994 0 Napisano Czerwiec 10, 2017 Witam, Piszę ponieważ dziś poirytowała mnie pewna sytuacja a mianowicie mamy z mężem 2 miesięcznego synka i jego siostra również niedawno urodziła z tym że jej dziecko często płaczę bo ma tak silną kolkę nasz synek też niewał kolki i zaparcia ale byłam z nim yu pediatry i przepisała nam bebilon Comfort, ale wracając do tematu dziś przyjechała z wizytą siostra mojego męża z synkiem strasznie płakał bo miał kolkę więc teściowa zasugerowała żeby kupili czopki glicerynowe więc kupili a ona mu podała mój zaczoł się miedzy czasie przeciągać i kazała mi pójść po smoczek dla niego tak też zrobiłam jak wróciłam kazała mi iść po pampersa bo mówiła że zrobił kupę zdziwiłam się bo niedawno robił i poszłam jak go przewijałam to zauważyłam czopek glicerynowy bardzo się zdenerwowałam że zaplikowała mojemu dziecku czopek bez mojej zgody i boje się teraz żeby nie miał problemów że sam nie będzie potrafił zrobić stolca bo się jelita przyzwyczją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach