Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy wola nawet rumunow od polakow

Polecane posty

Gość gość

Jeden koles z rumuni napisal po niemiecku na oficjanym profilu bayernu : "szacunek dla polski, Polska gra teraz zastanawiajaco dobrze, tylko ze kiedy oni ((w domysle rumuni) rozwalali juz takie potegi jak niemcy, anglie, brazylie to polska dopiero odkryla pilke i budowala chatki z gliny zamiast stadionow"... Pod ta wypowiedzia podlajkowalo chyba z 200 niemcow. Czy oni naprawde uwazaja ze pl jest bardziej zacofana niz rumunia? O co kaman?

Gość gość
Polacy w Niemczech to cwaniaczki, złodzieje, plują na Lidl, Rossmann wejdz na Wykop, na Youtube, jad na Niemców wylewa się z polskich mord, nawoływanie do nienawiści, do bojkotu niemieckich produktów, ciągle z polityków opozycji wyzywają od ''ukrytych niemców'' To ci tzw ''patrioci'' nakręcają nienawiść wobec Rosji i Niemiec, wiec z drugiej strony jest to samo, plują na Polaków bo my plujemy na nich. W UK Polaków wręcz nienawidzą, na anglojęzycznych forach smieją sie z nas i piszą ''polish people everywhere'', ''polish scum'' etc Do tego Kaczyński, antyreklama dla naszego kraju, czy wiesz ze w innych krajach myslą, ze Polska to przydupas Putina ? ze Polska to kraj z dyktaturą jak w Rosji to strasznie smutne, NIGDZIE nas nie lubią, no moze tylko w Etiopii bo tam polskie firmy budują fabryki, a murzyni nic o nas nie wiedzą i sią ciekawi oraz wdzęczni za prace... w Europie jestesmy spaleni, polish scum ,polish trash

Gość gość
23:50 A mnie chuj obchodzi co i kto sobie mysli.Martwie sie o siebie,swoj kraj i nie ogladam sie na innych.O jej,bo ktos tam z Niemiec czy jeszcze skads cos tam o nas powiedzial!Normalnie w histerie zaraz wpadne.

Gość gość
23:54 Podpisuje sie rekami i nogami. Tez mam w d***e co mysla inne panstwa. Juz mamy za duzo takich histerycznych-myslicieli. Caly KOD i PO biegaja plakac do trybunalow. Mnie martwi moje zycie, moje podworko, moje interesy. Jestem Polakiem i jestem z tego dumny. Jestem dumny z narodu i pochodzenia, a nie rzadu. Co mnie obchodzi Kaczynski, PIS.