Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy, atak paniki

Polecane posty

Gość gość

Siedzę i czuję, że rozwala mnie od środka :( co mam robić?

Gość gość
coś się wydarzyło i to jest powód...

Gość gość
nic sie kue.wo nie wydarzylo nie wiem po prostu jak przetlumaczyc Seksik na łyżeczkę z rudą sąsiadką red tube , jak to bedzie po ang ?

Gość gość
11:13 podszyw. Stresujący tydzień i wychodzi ze mnie to wszystko teraz. Ktoś też tak ma?

Gość gość
11:33*

Gość gość
Tez tak mam.. Czasami jak wyjde z domu to mnie zlapie, potem lece na lozko i po 1h zasypiam. Zaczelam brac magnez i witaminy. Troche diety, nie pije kawy i coli. Za to pelno ziol i herbate zielona. Troche odpuszcza.. Jak jestes kobieta, to przed okresem jest wieksze ryzyko tego.. Aa no i wypijam melise, cos tam ogladam ciekawego na yt i akos daje rade. Coraz mniej tych atakow..

Gość gość
staraj sie nie nakręcac bo bedzie gorzej - najlepiej usiadz lub sie poloz w wygodnej pozycji, probuj oddychac normalnie i nie zaprzątać tym myśli, odwróć od tego uwage czyms innym,zadzwon do kogos by pogadac - mi to pomagało

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. To samo się rozkręca. Nie mam na to wpływu :( Drży wam czasami głowa?

Gość gość
Ataki paniki występują obecnie u 99% młodych kobiet. To całkowicie normalne i naturalne odczucie, spowodowane zazwyczaj traumatycznymi przeżyciami z przeszłości.