Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można być nowoczesną kobietą i mieć zasady ?

Polecane posty

Gość gość

Bo ciągle od kogoś słyszę że intagramowiczki są złe itd,że nowoczesne kobiety źle się prowadzą i nie będą za dobrymi matkami w przyszłości.Ale nie rozumiem jednego.Czym to tym co gadają przeszkadza?Jestem młoda to nie mogę iść do klubu,napić się i wymalować?Nie mogę zapalić blanta i troszkę poprzeklinać bo mi nie wypada?Dlaczego tak się wyklucza kobiety?Mamy XXI wiek,nie mówię o nagich zdjęciach,ale po co takie debile potrafię się przyczepić.Chyba można być nowoczesną kobietą i mieć zasady nie uważacie?Nie mylić z jakąś cnotą do ślubu haha co o tym sądzicie ?

Gość gość
Nie chodzi tyle o "nowoczesność" i nie dotyczy to tylko kobiet...ale jak ktoś pije co weekend i pali "blanty" to nie prowadzi się wcale dobrze i rodzicem być nie powinien.

Gość gość
bo ludzie to ludzie i ich nie zmienisz ja sądzę że jest to możliwe ale zawsze znajdzie się ktoś kto cię zjedzie za dodawanie jakichkolwiek zdjęć także uważaj na takich ludzi

Gość gość
To tylko w Polsce i Rosji takie poglądy są tu masz byc posłuszną spokojną ulegla suczką ktora bedzie rodziła bachory jak nienormalna, latała do kościola i placki piekła, mam znajomą ktora uwaza np ze kobieta MUSI URODZIC DZIECKO bo jak nie urodzi to bedzie miala na stare lata depresje i umrze w samotnosci i ze to nie jest 100% kobieta

Gość gość
gość dziś To tylko w Polsce i Rosji takie poglądy są tu masz byc posłuszną spokojną ulegla suczką ktora bedzie rodziła bachory jak nienormalna, latała do kościola i placki piekła, mam znajomą ktora uwaza np ze kobieta MUSI URODZIC DZIECKO bo jak nie urodzi to bedzie miala na stare lata depresje i umrze w samotnosci i ze to nie jest 100% kobieta XXX Melduję się autorka topiku :D No właśnie i co ja mam robić?Boje się wyjść na imprezę nawet bo ktoś coś może chlapnąć głupiego i pieprzyć na mój temat ...

Gość gość
no i co, że chlapnie? Niech sobie mówi. Ja mam wrażenie, że ty sama nie jesteś przekonana co do swojego stylu życia i dlatego się nad tym zastanawiasz. Każdy czasem imprezuje, ale jak Twoim zdaniem Twój styl zycia jest powodem do krytyki ze strony innych to może coś w tym jest?

Gość gość
gość dziś no i co, że chlapnie? Niech sobie mówi. Ja mam wrażenie, że ty sama nie jesteś przekonana co do swojego stylu życia i dlatego się nad tym zastanawiasz. Każdy czasem imprezuje, ale jak Twoim zdaniem Twój styl zycia jest powodem do krytyki ze strony innych to może coś w tym jest XXX Do czego teraz zmierzasz?Inne laski napierrrdalają melanż grubo,a ja nie chcę bo się boję opinii wiesz?Nie raz słyszę pierdoły na swój temat,mylą mnie z kimś innym i gadają śmieszne rzeczy w które sama nie dowierzam :o Imprezy nie są takie najważniejesze,ale w Polsce za dużo się tak gada po takich osobach.Najlepiej chyba w domu siedzieć i być bez życia.

Gość gość
Mam tylko 1 radę: myśl samodzielnie, a nie popadaj ze schematu w schemat.

Gość gość
to może problem jest z twoim towarzystwem? Ja wiem, że ludzie lubią plotkowac, sama słyszałam na swój temat dziwnie plotki. Różnica jest taka, że ja wiem, że nie mam sobie nic do zarzucenia i ludzie prędzej czy później też to zobaczą. Więc albo za bardzo przejmujesz się innymi albo sama nie jesteś do końca szczera co do tego jak wyglądają te twoje "melanże". Mogę też zapytać ile masz lat? Po sposobie pisania zgaduję, że jesteś bardzo młodą osobą i to może być powód krytyki.

Gość gość
to może problem jest z twoim towarzystwem? Ja wiem, że ludzie lubią plotkowac, sama słyszałam na swój temat dziwnie plotki. Różnica jest taka, że ja wiem, że nie mam sobie nic do zarzucenia i ludzie prędzej czy później też to zobaczą. Więc albo za bardzo przejmujesz się innymi albo sama nie jesteś do końca szczera co do tego jak wyglądają te twoje "melanże". Mogę też zapytać ile masz lat? Po sposobie pisania zgaduję, że jesteś bardzo młodą osobą i to może być powód krytyki. XXX Mam 22 lata :) Jestem młodą dorosłą ;) Ale powiedz może nie jestem szczera i co wtedy ?Mam się komuś tłumaczyć z czegoś co nie było lub się zdarzyło?Nie jestem święta,de fakto bo miałam problemy kilka razy w swoim życiu i często miałam swoje zdanie,ale to że ktoś mówi na mój temat rzeczy które są nie prawdziwe to już co innego nie uważasz?Wkurza mnie jak słyszę takie głupoty no ... Do tego zawsze do mnie się czepiają ludzie :) Ja nie mogę wyjść,ja nie mogę pić,nie mogę bawić się,nie mogę mieć kogoś itd itd itd Dlatego postanawiam nie pokazywać się nigdzie bo po co mi problemy,taka jestem już inna nic na to nie zrobię nie ?

Gość gość
nam się tłumaczyć nie musisz, nie o to mi chodziło. Tylko o to, że jak już "miałaś problemy" (ludzie nie mają problemów za szczerośc, jak już to za opinie o które nikt ich nie prosił i za chamstwo) i jesteś znana z bycia z tego, że nie jesteś święta to dlaczego mieliby nie wierzyć w plotki? Weź pod uwagę, że większośc młodych kobiet które wychodzą na imprezy i dobrze się bawią nie mają takich problemów. Więc może jest tak, że coś odwaliłaś i teraz ludzie wierzą w każdą plotkę bo brzmi ona prawdopodobnie?

Gość gość
nam się tłumaczyć nie musisz, nie o to mi chodziło. Tylko o to, że jak już "miałaś problemy" (ludzie nie mają problemów za szczerośc, jak już to za opinie o które nikt ich nie prosił i za chamstwo) i jesteś znana z bycia z tego, że nie jesteś święta to dlaczego mieliby nie wierzyć w plotki? Weź pod uwagę, że większośc młodych kobiet które wychodzą na imprezy i dobrze się bawią nie mają takich problemów. Więc może jest tak, że coś odwaliłaś i teraz ludzie wierzą w każdą plotkę bo brzmi ona prawdopodobnie? XXX Może ale większość z nich to taka bzdurka że jak słyszę to śmieje się z tego bo brzmią jak bym conajmniej w kosmosie z małpą była :D Co mi radzisz,jakaś recepta czy może zmiana zamieszkania,na chwilę obecną mało możliwa,ale nie wiem bo gdzie niegdzie jest z***biście,ale mam kilku wrógów,4 z mojej winy a reszta ma problem o nic.Doradzisz mi coś może ?

Gość gość
Zmień zachowanie...i podejście. Co to w ogóle za okreslenie "mam wrogów", jak to masz wrogów? Wdałaś się z kimś w pyskówkę i teraz się nie lubicie? Trochę za stara jesteś na takie zabawy. Ludzie nigdy nie mają problemu "o nic", coś co zrobiłaś lub robisz zraziło ich do ciebie. Po prostu zastanów się co to było/jest.

Gość gość
gość dziś Zmień zachowanie...i podejście. Co to w ogóle za okreslenie "mam wrogów", jak to masz wrogów? Wdałaś się z kimś w pyskówkę i teraz się nie lubicie? Trochę za stara jesteś na takie zabawy. Ludzie nigdy nie mają problemu "o nic", coś co zrobiłaś lub robisz zraziło ich do ciebie. Po prostu zastanów się co to było/jest. XXX Jaka stara haha :) Jestem młodą dorosła :) Od 20 roku jest się dorosłym ;) Beztrosko miałam do 19 :P A wracając,zrobiłam ale oni zaczęli.Wiem że mogę to odwołać bo po części to nie była prawda co komuś powiedziałam,ale musiałam żeby ta osoba myślała że jestem wobec nie nie fair...Długa historia byłam młodsza wiem odpłaca się ale ileż można do cholery:)Jakaś rada jeszcze?Jak to naprostować powiedz

Gość gość
Za stara jesteś żeby bawić się w jakichś wrogów i plotki. Jeżeli sama nakłamałas (półprawda to też kłamstwo) to jednak jesteś tak samo winna. Po prostu wkręciłaś się w głupią sytuację i zamiast jak osoba dorosła po prostu się z niej wycofać to brnęłaś w to dalej. Nie wiem czy możesz coś z tym zrobić, zalezy od poziomu dojrzałości twojego i ludzi którym zalazłaś za skórę. Po prostu od teraz staraj zachowywać się dojrzalej, a inni sami to zobaczą.

Gość gość
ość dziś Za stara jesteś żeby bawić się w jakichś wrogów i plotki. Jeżeli sama nakłamałas (półprawda to też kłamstwo) to jednak jesteś tak samo winna. Po prostu wkręciłaś się w głupią sytuację i zamiast jak osoba dorosła po prostu się z niej wycofać to brnęłaś w to dalej. Nie wiem czy możesz coś z tym zrobić, zalezy od poziomu dojrzałości twojego i ludzi którym zalazłaś za skórę. Po prostu od teraz staraj zachowywać się dojrzalej, a inni sami to zobaczą. XXX Dobrze nawet piszesz wiesz?Dziękuję za radę,na dojrzałość mam czas ale wobec tego do innych to chyba zacznę,odrobinę skromności,chodź i tak jestem i staram się być taka :) A kim jesteś jeśli mogę wiedzieć szczerze ?

Gość gość
22 lata to wystarczająco dużo na bycie dojrzałym, unikniesz dzięki temu dużej ilości nieprzyjemnosci. Jestem raptem dwa lata starsza od ciebie i też lubię imprezować, ale trzymam się na dystans od wszelkich dramatów. Jak ludzie chcą plotkować i skakać sobie do gardeł to niech to robią, ale ja się nigdy w to nie mieszam.

Gość gość
gość dziś 22 lata to wystarczająco dużo na bycie dojrzałym, unikniesz dzięki temu dużej ilości nieprzyjemnosci. Jestem raptem dwa lata starsza od ciebie i też lubię imprezować, ale trzymam się na dystans od wszelkich dramatów. Jak ludzie chcą plotkować i skakać sobie do gardeł to niech to robią, ale ja się nigdy w to nie mieszam. XXX Dzięki mimo wszystko :D No nikt mi nie pomoże chyba ;) Zawsze jestem zdana sama na siebie,ludzie się nie wpieprzają bo mają wyeabne,wsumie im się nie dziwie :) Mam pytanie masz na imię Paulina ?

Gość gość
I się nie dowiem no cóż dzięki nie znajoma za rady :)

Gość gość
Nie jestem Paulina, a rady dać nie mogę bo nie znam dobrze sytuacji. Nie ma rad uniwersalnych, chyba, że takie ogólne jakie już napisałam.

Gość gość
"Wyjebane", pyskówki na imprezach i gruby melanż. Nie jesteś nowoczesna. Bawisz się jak typowa patola.

Gość gość
gość dziś "Wyj**ane", pyskówki na imprezach i gruby melanż. Nie jesteś nowoczesna. Bawisz się jak typowa patola. xxx Właśnie k*****a nie mam wyj****e,po to ten topik.Ale widzę że niektórzy to głupi podludzie bez własnego życia,to muszą umoralniać innych.Mało tu normalnych ludzi,sami idioci i narodowcy,co tu się podziało :-/ Z drugiej strony tak,grube melo a co mi tam.Nie chcę być porównywalna do typowych Karyn,ale chcę się z***biście bawić.I tu mam placek.

Gość gość
Up kto się wypowie ?

Gość gość
Up piszcie coś pris

Gość gość
to pomyśl jak zachowują się kobiety które dobrze się bawią i nikt nie porównuje je do "typowych karyn"

Gość gość
gość dziś to pomyśl jak zachowują się kobiety które dobrze się bawią i nikt nie porównuje je do "typowych karyn" xxx Nie wiem,ale pewnie jak przyćpają raz na jakiś czas to je się komentuję,nie?Ale typy już mogą ćpać ... Przestańcie pisać że dobra zabawa to patologia,dajcie innym wolnym rękem

Gość gość
ćpanie i picie co tydzień to jest patologia, to jest patologiczne zachowanie. Niszczysz sobie zdrowie, robisz głupie rzeczy których potem się wstydzisz, po co ci to? I nie jestem przeciwna marihuanie, udowodniono, że ma swoje dobre strony i np. pomaga osobom z chorobą lękową, a jest zdrowsza niż niektóre psychotropy. Tyle tylko, że Ty pewnie mieszasz to z alkoholem, prawda? Mozna się dobrze bawić i nie skończyć pijanym, naćpany i z "wrogami"

Gość Kenio
Czyli ja szalałam, a czemu teraz Polacy nie zamkną mord tylko mnie słusznie oceniają, odstraszają mi grono adoratorów (ważne na wypadek jak zostanę samotną matką czy coś).

Gość gość
gość dziś ćpanie i picie co tydzień to jest patologia, to jest patologiczne zachowanie. Niszczysz sobie zdrowie, robisz głupie rzeczy których potem się wstydzisz, po co ci to? I nie jestem przeciwna marihuanie, udowodniono, że ma swoje dobre strony i np. pomaga osobom z chorobą lękową, a jest zdrowsza niż niektóre psychotropy. Tyle tylko, że Ty pewnie mieszasz to z alkoholem, prawda? Mozna się dobrze bawić i nie skończyć pijanym, naćpany i z "wrogami" xxx No co tydzień tak,ale jeżeli ktoś robi to okazjonalnie to nie mówimy o demoralizacji,tak samo jeżeli ktoś robi to często ale nie non stop,ty i tak mnie pewnie nie rozumiesz.Nic nie mieszam ale staram się wam uświadomić żebyście się trochę ucywilizowali.Można się bawić dobrze bez używek tak też potrafię,więc wiesz