Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można być nowoczesną kobietą i mieć zasady ?

Polecane posty

Gość gość
kenio dziś czyli ja szalałam, a czemu teraz polacy nie zamkną mord tylko mnie słusznie oceniają, odstraszają mi grono adoratorów (ważne na wypadek jak zostanę samotną matką czy coś). xxx żałosne prowo,a co polaków to obchodzi?tylko się wpieprzyć i kogoś umoralniać najlepiej.skonczcie to i wyluzujcie,wlaczcie muze odpalcie szluga i pojdzcie w nocy na spacer a zrozumiecie może :3

Gość gość
bądź ułożona,i baw się od czasu do czasu :) znajdź złoty środek i bądź bliżej jednego lub drugiego,ja nie ćpam ale imprezuję i jakoś nie wystawiam d**y na parkiecie,ale bawię się z klasą :)

Gość Kenio
Można być wyluzowaną i mieć zasady, po prostu trzeba mieć faceta z jajami, co nie pozwala na ekscesy. :) Czego niestety nie doświadczyłaś, bo kto by się opiekował kimś kto d******pki na imprezkach. :) A licznik k***sów już nabity i opinia zszargana.. :)

Gość gość
Kenio wczoraj Można być wyluzowaną i mieć zasady, po prostu trzeba mieć faceta z jajami, co nie pozwala na ekscesy. usmiech.gif Czego niestety nie doświadczyłaś, bo kto by się opiekował kimś kto d******pki na imprezkach. usmiech.gif A licznik k***sów już nabity i opinia zszargana.. usmiech.gif xxx Ha ha to się uśmiałam :D Ja nie daję dup w klubach!Zawsze dobrą zabawę do tego nawiązujecie,hipokryci!I nie daję d**y byle komu,a co do opinii są osoby które pieprzą farmazony na mój temat ale ja to olewam.Głupia suko ;)

Gość gość
Nie ma to jak obrażać babę bo ma normalne życie.GŁupi kafeterianie j****ii

Gość gość
można jak się chcę i ma się umiar ale ty może go nie masz ?

Gość gość
upp iippp

Gość Kenio
Może nie byle komu, tylko samcom alfa wyluzowanym :) ale na pewno dawałaś, bo nie opisałaś dokładnie przez co jesteś nieświęta. Masz nas za debili. Myślisz, że zmusisz ludzi by trzymali mordę na kłódkę i szukasz poparcia, rad co robić, jak dalej żyć z konsekwencjami swojego głupiego zachowania.

Gość gość
Kenio dziś Może nie byle komu, tylko samcom alfa wyluzowanym usmiech.gif ale na pewno dawałaś, bo nie opisałaś dokładnie przez co jesteś nieświęta. Masz nas za debili. Myślisz, że zmusisz ludzi by trzymali mordę na kłódkę i szukasz poparcia, rad co robić, jak dalej żyć z konsekwencjami swojego głupiego zachowania. XXX Nic nie dawałam tępaku/tępaczko.Nikt nie jest święty,o to mi chodzi że każdy ma coś na sumieniu,prędzej czy później.Nikogo nie mam za debili.Nie zmuszę,ale po chuj mają o mnie źle mówić jak to nie ich sprawa co robię a co było to było.To nie konsekwencję,tylko normalna zabawa a ludzie którzy siedzą na kafe i nie wychodzą z domu to uważają to za głupie zachowanie,a to jest k*****a normalne że trzeba wyjść.I przez właśnie takich ludzi jak ty,ja boję się gdzieś wyjść bo wpajacie innym że imprezowanie i instagram to samo zło,a g****o was to interesuje,jak wam przeszkadza cywilizacja to jedźcie do Rosji głupi idioci k******.

Gość gość
Jest tu ktoś normalny,kto mnie popiera :D?Ja stwierdzam iż mam wywalone na to,co tu piszecie.Większość z Was to świry,i chorzy ludzie psychicznie.Są tu też matki dzieci,''świętoszki'' które nie mają co robić bo mąż w pracy albo i dzieci w szkole,to siedzą i umoralniają.Tak samo jak prawiczki.Uff,w każdym razie nie wchodzę tu bo ta strona ryje beret.Nie umoralniajcie kogoś,bo wasze zacofanie jest tak duże że nie można tego opisać.Stwierdzam też że mogę mieć instagrama,nie muszę dodawać bardzo wulgarnych zdjęć i mogę iść na imprezę i się lekko upić.Nikt nie będzie mnie chował i segregował to jakiegoś wora że jestem jak każdy,bo umiem i gotować i sprzątać i wiele rzeczy potrafię i mam jakieś wykształcenie.Także wasze zacofane obelgi możecie sobie w duuupe wsadzić.Nie pozdrawiam PS.Pamiętajcie!Ucywilizujcie się w końcu !

Gość gość
gość dziś Jest tu ktoś normalny,kto mnie popiera smiech.gif ?Ja stwierdzam iż mam wywalone na to,co tu piszecie.Większość z Was to świry,i chorzy ludzie psychicznie.Są tu też matki dzieci,''świętoszki'' które nie mają co robić bo mąż w pracy albo i dzieci w szkole,to siedzą i umoralniają.Tak samo jak prawiczki.Uff,w każdym razie nie wchodzę tu bo ta strona ryje beret.Nie umoralniajcie kogoś,bo wasze zacofanie jest tak duże że nie można tego opisać.Stwierdzam też że mogę mieć instagrama,nie muszę dodawać bardzo wulgarnych zdjęć i mogę iść na imprezę i się lekko upić.Nikt nie będzie mnie chował i segregował to jakiegoś wora że jestem jak każdy,bo umiem i gotować i sprzątać i wiele rzeczy potrafię i mam jakieś wykształcenie.Także wasze zacofane obelgi możecie sobie w duuupe wsadzić.Nie pozdrawiam PS.Pamiętajcie!Ucywilizujcie się w końcu ! xxx brawo za prawdę!lepiej tu nie wchodź bo tu siedzą właśnie tacy ludzie jak ich opisałaś.

Gość gość
dla mnie idealna kobieta : -Może mieć instagrama -Nie dodaję pół nagich zdjęć ale za skromnych też nie -Nie przejmuję się gadaniem innych i robi to na co ma ochotę -Umie zadbać o mężczyznę,gotować,sprzątać -Nie jest szarą myszką,lecz towarzyszką osobą i inteligentną -Chcę mieć dzieci i chcę się ZE MNĄ wyszaleć -Lubi zapalić papieroska ewentualnie blunta -Jak ma ochotę na coś mocniejszego to je to ze mną ;) -W miarę się szanuję,nic szczególnego w przeszłości nie zrobiła,albo i trochę zrobiła ale nie robi Tyle wystarczy.ZŁOTY ŚRODEK!To jest najlepsze rozwiązanie.Ja tam lubię spontaniczne i towarzyskie kobiety,właśnie te nowoczesne,ale nie lubię takich co każdemu,dosłownie każdemu dają d**y i nie lubię takich które mają wielkie wymagania co do mężczyzn.

Gość gość
Moim zdaniem nowoczesna kobieta powinna mieć w sobie odrobinę delikatności i harmonii,a wszystko było by na miejscu ;)

Gość gość
Można robić to co się chcę,co cię obchodzi gadanie zaściankowych ludzi?To są kretyni i nic nie zrozumieją.Lepiej idź gdzieś i się pobaw,rób to w miarę dyskretnie a wyjdzie ci na dobre polecam

Gość gość
Ja wolę kobiety tradycyjne,ale z nowoczesną też bym mógł się związać na stałe :) !