Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Guz mózgu .

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Możecie mi powiedzieć na temat objawów guza mózgu ? Od pewnego czasu jestem zmęczona, nerwowa , odbieram świat inaczej, ciagle się marwtie, drętwieje mi twarz, czasami boli mnie połowa głowy, mam mdłości, biegunki, zawroty głowy, brak apetytu. Czuję się jak nie ja. Jakby ciało to jedno, a umysł drugie. Wciąż mam zimne nogi i ręce . Cały czas się trzęsę. Czuję się jak w amoku. Mam dopiero 19 lat. Lekarz wykrył brak zelaza. Jednak czytając objawy guza mózgu wiele się zgadza. Proszę napiszcie mi jak to się objawia, jak się wtedy człowiek czuję.

Gość gość
Ręce opadają jak się czytała takie posty

Gość gość
No to uzupelnij zelazo, wiekszosc objawow zniknie. Bole polowy glowy moga byc wywolane przez migrene.

Gość gość
ja mam czysta glowe rezonans niedawno robiony a czuje zapachy dziwne - zapalenie zatok wieczny zatkany nos. oswiecilo cie?

Gość gość
Masz nerwicę, ona przybiera formę różnych chorób , mam to samo , ale też przy okazji wykryte oponiaki mózgu, ale teraz wiem , że te sensacje z głowa to nerwica , oponiaki nie dają takich objawów,

Gość gość
Odczucia autorki tematu są całkowicie normalne i naturalne. Wynikają z nadmiaru stresu. Bez wątpienia nie jest to żaden guz mózgu :)