Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co musi robić kobieta aby mężczyzna chciał z nią być i nie zdradzał.

Polecane posty

Gość gość
To samo tyczy się kobiety. Chyba ze jestes jakaś zakonpleksiona albo wybitnie nieatrakcyjna

" Jak facet po 30 jest w miarę atrakcyjny fizycznie, społecznie i intelektualnie to może przebierać i dyktowac warunki. " x a to przepraszam, nie wiedziałam, ze w temacie chodzi o typ kobiety-desperatki :)

a to przepraszam, nie wiedziałam, ze w temacie chodzi o typ kobiety-desperatki x a o jaki? :)

Gość gość
Wiecie dlaczego faceci po 30 mają przewagę. Prosty przykład. Kiedyś mi kolega powiedział że dla niego jest bez różnicy czy dziewczyna będzie doktorantka czy fryzjerka po maturze. Ważne aby była ładna, sympatyczna i w miarę ogarnięta. Teraz pytanie do was, kobiet. Czy wam jest obojętne czy facet ma doktorat czy jest np techniki em po maturze? Chyba nie. Więc kto ma większy wybór.

Gość gość
Haha. Zadajesz pytanie i sam na nie odpowiadasz. Brawo

"Kiedyś mi kolega powiedział że dla niego jest bez różnicy czy dziewczyna" oceniasz świat miarą swojego jednego kolegi? gratuluję wiedzy o czerpaniu wiedzy o życiu :)

Gość gość
a badzcie sobie z fryzjerkami po maturze. ci, ktorzy nie maja wyboru, to krzycza najglosniej. bierzcie sobie glupie nieskomplikowane umiejca gotowac i wszyscy bedziemy szczesliwi.

Gość gość
Nie na podstawie wypowiedzi jednego kolegi. Generalnie wiadomo że faceci mają mniejsze wymagania a co za tym idzie więcej potencjalnych kandydatek je spełnia.

Gość gośćmen
Kobieta albo będzie sobą i facet ją weźmie jaką jest, albo to nie ma sensu. Nie da się zmienić dla kogoś. Można próbować, ale IMO to oszukiwanie siebie i tego kogoś. A facet jak jest roochaczem, to i tak zdradzi.

czy to mnie usprawiedliwia? x kazdemu sie zdarza spadek formy, ale wiesz Lucy, jutro zyleta!

Gość gość
Być zawsze o ten jeden krok przed nim. Co to znaczy? To co już inni pisali. Poza tym mieć taką skłonność zaskakiwania go czymś czego on nie potrafi. Po prostu musi być jego ideałem. Czasem ktoś nam się podoba ale zupełnie nas nie docenia. Innym razem nie podoba nam się wcale i jest oczarowany. Sęk w tym żeby nam się podobał i był nami oczarowany-trzeba szukać.

Gość gość
No tak. Jeśli facet lubi zdradzać to będzie zdradzał i basta!

Gość gość
A ja ostatnio tutaj przeczytałam, ze dla facetów liczy sie TYLKO wygląd i KAZDY facet zdradza-napisał to facet. Teraz juz znam prawdę i jako kobieta trzymam sie tego.

Gość gość
odpowiem ci krótko musisz być dziewicą :D

Gość gość
dla kobiet też wygląd się liczy

Gość gość
Dlaczego mężczyźni zdradzają bo są przyzwyczajeni do seksu z innymi paniami jak uprawiał seks przed ślubem z wieloma paniamia to nie ma szans żeby był z jedną do końca życia.

Gość gość
Nie na podstawie wypowiedzi jednego kolegi. Generalnie wiadomo że faceci mają mniejsze wymagania a co za tym idzie więcej potencjalnych kandydatek je spełnia. tak, tylko ze po paru latach przychodzi rozczarowanie, bo sam seks już nie tak atrakcyjny jak kiedyś, a gadać nie ma o czym

Gość gość
Mnie kiedyś zdradził chłopak w którym byłam bardzo zakochana- tłumaczył się tym, że po prostu to był impuls i nie mógł się powstrzymać. A najgorsze jest to, że cały czas kłamał..dopiero pomoc prywatnego detektywa (pani Skrzypek z Wrocławia) ukazała jego prawdziwe oblicze.. Ale dzięki temu teraz jest z kimś komu ufam w 100%

Gość gość
Dawać mu co dziennie by nie myślał o zdradzie

Gość gość
To trzeba byc kurą domową zeby mnie nie zdradał??hh!!nie wiedziałam.To widocznie bede zdradana bo mam u boku typ faceta ktory uwaza ze kasa cała jest tylko jego a ja mam pracować jak cos potrzebuję dodam ze na zycie tez co nie jest proste bo mamy dzieci i co w tym układzie?.Zeby ugotowac to muszę zapracowac czyli ?co ?Jak zarobie i ugotuje to nie zdradzi?yhy akurat tu pisecie ze tylko kury domowe nie są zdradzane to co mam zdychac z głodu w imie jego wiernosci?no przeciez to kpina!-s

Gość gość
Zdradał już pred ślubem a bylismy ze sobą długo bo prawie 3 latas

Gość gość
Znaleźć faceta który ma zasady moralne. Który nie poleci za każdą ktora ma ładny tyłek bo sam szanuje siebie