Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miałybyście problem z takim facetem ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że od jakiegoś czasu podrywa mnie jeden facet, teoretycznie wszystko byłoby ok, ale on przez 15 lat trenował karate, co by oznaczało, że potrafi się bić doskonale, nawet jest dobrze zbudowany, a ja sobie teraz myśle, że raczej nie chciałabym mieć takiego faceta, wyobraźcie sobie, że mogłoby dojść do jakieś poważniejszej kłótni i mógłby się wkurzyć i zaatakować. Co wy o takim czymś sądzicie ?

Gość gość
Boże czy ty to widzisz .

Gość gość
sport jak kazdy inny, kobiety tez trenuja karate. Wez pod uwage raczej to jak wyglada (np jak przypakowany koks z silki na sterydach) i jak sie zachowuje. Niektorzy faceci nie trenuja nic a sa agresywni i skorzy do bojek. Jesli rozpiera go adrenalina, testosteron to daj sobie z takim spokoj.

Gość gość
16:24 Widać mu mięśnie, ale nie wygląda jak przypadkowy koks z siłki na sterydach, mówił, że niczego w życiu ie brał. Tutaj mi chodzi o to, że gdyby to był taki co nic nie trenuje, to ma większą szansę na samoobronę, a przed takim to co ja mogę ?

Gość gość
16:32 Ciekawe jak byś uciekła, gdyby ktoś kto doskonale zna sztuki walki złapał cię z całej siły

z mysleniem kiepsko, z czytaniem nie lepiej, pozostaje ci kariera oralna

Gość gość
16:37 Na takie prowokacyjne teksty typu "uklęknąć" zawsze będę głupio odpowiadać.

Gość gość
moze tak,moze nie ,czasami sa to czuby ktorzy lubia wyladowywac swoja agresje ale nie zawsze, to w koncu ty z nim jestes wiec powinnas wiedziec najlepiej czy cos ci grozi nie mozna decydowac zaocznie

Gość gość
dla większości kobiet to atut, że facet zna sztuki walki, jest dobrze zbudowany i potrafi obronić kobietę

Gość gość
chłopak karateka to skarb :)

Gość gość
a przed postawnym gościem, nie znającym karate, to byś się obroniła?:D