Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurajmo       26

ZACZYNAM PRACE NAD MOJĄ NOWĄ PIOSENKĄ

Polecane posty

Gość kurajmo       26

POD TYTUŁEM "10 LAT NA KAFE"

Gość kurajmo     26
mały teaser do oceny, jak sie spodoba i bedzie fajny odzew to wtedy wypuszcze pełną wersje http://picosong.com/7hss

Gość gość
Hello, it's me, again... It's me, Przemo 26 years Kafeteria 2017 It's my new song "Ten years on kafe" Listen up guys... x Rok dwa siedem to początek Powstał tu mój pierwszy wątek 10 lat tu przepierdziałem Kawał życia przejebałem Jak to wszystko się zaczęło moi mili mnie pytacie o odpowiedź wciąż błagacie i pod gościem sie chowacie x czyżbyś szlifował angielski przed wyjazdem do UK?

Gość gość
ale petaaarda! :D długo nie nagrywał ale jak on sie już za coś bierze to na poważnie !v!

Gość gość
no pewnie że dograj całość :D

Gość gość
haha LYSYN AP GAJS jak typowy amerykański murzyński raper :D🖐️

Gość gość
jesteś zajeeeeepisty Przemuś, kurde jakbym mógł to bym c***ione przybił i browca postawił xD może i masz trudne życie, może i sam je sobie na wlasne zyczenie spieprzyłeś, ale wielkich ludzi cechuje to że potrafią tworzyć wielkie dzieła by opowiadać o sobie o swoim zyciu, ty tworzysz zajeepiste utwory które obrazują twoje nie łatwe życie. Prosty tekst, prosty przekaz, to co trafia do milionów. Szacun brooo

Gość gość
pochwal się na wykopie

Gość gość
nie myslales zeby mu podeslac swoje piosenki? Dograj teledyski do tego i wrzuc na youtube, mysle ze bedzie sukces :) sprobuj! Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa

Gość gość
to sie przelam, zaryzykuj, bo jak sie bedziesz poddawal swojemu lekowi to nigdy niczego nie osiagniesz a chyba tego nie chcesz

Gość gość
Przemo kiedy dasz pelna wersje? nie moge sie doczekac

Gość gość
ejj kiedy pelna wersja?

Gość gość
o kurde :( to pewnie sie nie doczekamy Aga prosze pokaz mu swoje wymiona bo ja chce piosenkeee!!

Gość gość
Ty juz 10 lat tu siedzisz? :o nie szkoda ci zycia Przemku?

Gość Kenio
A może "Ballada o prawdziwej miłości" X 1 Miłość prawdziwaaa, jest c***a wartaaa Każda to dziwaaa, miłość jest martwaaa Przełamie sieee, wygarne Ciiii Jak serce meee, złamałaś miii ref. Tyyy cipo, zdradziłaś mnieee Nie chce Cie znać, oooo nieeee 2 Teraz już tylkooo, dziwy na Roksieee Zapełnią wyrkooo, każda mi possieee A Ty szukaj seee, frajera z rogamiii Ode mnie odp*****l sieee, viva poligamiii ref. Tyyy cipo, zdradziłaś mnieee Nie chce Cie znać, oooo nieeee

Gość gość
on takich wulgarnych piosenek nie spiewa, przemek to artysta na poziomie :) spiewa o kafeterii, o ludziach z kafe i przede wszystkim o swoim zyciu a nie o jakis p*****lach

Gość gość
Przemek a co najbardziej lubisz w kafeterii?