Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieinie

Dlaczego ludzie mają tendencję do udzielania chuyowych porad?

Polecane posty

Np. osobie, która chce się zabić piszą "napij się melisy". Hahahah. K***a. Super porada. Do tego jeszcze setki błędów, brak przecinków, polskich znaków. Czemu 90% ludzi to ameby umysłowe?

Gość gość
A ty masz lepsze?

Gość gość
A dlaczego ty masz tendencje do użalania się nad sobą i biadolenia w kółko o swoim hujowym nastroju NIC MI SIĘ NIE CHCE?! JAK CI TEKSTY NIE PASUJĄ TO NIE ZAKŁADAJ TYCH DOŁUJĄCO SMĘTNYCH TEMATÓW.

20:05, jak nie mam co napisać, to po prostu się nie wypowiadam. Pisanie tylko po to, żeby coś napisać jest głupie.

Gość gość
Tobie jakoś to nie sprawia problemu?

20:06, bo mi z tym ciężko i wolę robić z siebie emo pizdę w internecie niż kompromitować się w realnym świecie.

Gość gość
Tak to jest jak się woli wirtualną pomoc od tej realnej. :D

Gość gość
Nieinie dziś 20:05, jak nie mam co napisać, to po prostu się nie wypowiadam. HAA HAA HAA Cały czas się wypowiadasz zakłądając tematy które nic nie mają do powiedzenia oprócz wałkowania twojego "nie chce mi się nic" Więc co one wnoszą? Bokiem mi to leciało, ale jak ktoś chce ci pomóc to tobie albo nic nie pasuje, albo tak jak teraz jeszcze z pretensjami.

20:16, życzę ci, żebyś nigdy nie miał tych wszystkich dołów, załamań, bezsenności, kilkudniowych ataków paniki i myśli samobójczych. Wiem, że w kółko narzekam, ale to serio nie jest mój wymysł, to wszystko z dnia na dzień się pogłębia i praktycznie nic nie daje mi ulgi.

Gość gość
Moje życie dało mi tyle razy w kość i tyle dołów że większość by tego już dawno nie zniosła, ale nie skacze do ludzi z pretensjami, nie biadole i nie zamęczam, robie wszystko żeby się wybić z dołu a nie zwalam winy że ktoś mi coś durnego doradza. Zmień nastawienie to i się przekonasz ze ludzie zmienią podejście do siebie i będzie ci łatwiej. I sorka za op*****l, ale terapia wstrząsowa.

Znowu "zmień nastawienie". Jakby to było takie łatwe, to juź dawno bym je zmieniła.