Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszyste są łatwe

Wadą puszystych dziewczyn jest to, że są wulgarne i zazwyczaj rozwiązłe

Polecane posty

Gość Puszyste są łatwe

Często i gęsto uprawiają seks bez zobowiązań lub lądują w łóżku z kimś, z kim tylko się "spotykają". A to je przekreśla. Nie figura.

Gość gość
To jak to kurde jest ...chcecie seksu ale macie za nic kobiety, które idą do łózka. Trzeba dać na 3 randce czy na 13 bo już się pogubiłam i zupełnie nie wiem o co chodzi. Kocham się wtedy kiedy mnie mężczyzna pociąga, mam ochotę na seks a nie kiedy jestem chudsza , grubsza czy co pomyśli sobie o mnie facet. Jak facet za dużo myśli to frajer. On ma mnie bzykać czytaj dać mi orgazm i zrobić mi ślicznego dzidziusia a nie rządzić i fochać się kiedy to ja mam mieć ochotę na seks. Tyle w temacie

Gość gość
No widzisz ty gnoju, a z tobą żadna nie chce się nawet spotkać bo jesteś taki odrażający.

Gość Kenio
Ja tam lubię wulgarne i rozwiązłe, puszyste lekko też.

Gość Puszyste są łatwe
Jestem onanistą, szpieguję kobiety i dowiaduję się wszystkiego o ich życiu osobistym a potem sobie walę konia przez całą noc.

Gość gość
Jestem onanistą, szpieguję kobiety i dowiaduję się wszystkiego o ich życiu osobistym a potem sobie walę konia przez całą noc. o Z obrzydzeniem pluję ci między oczy, obłudniku.

Gość gość
A co poradzic, libido nie wybiera. Grube dużo zra wiec maja dużo energii, a ze sa leniwe to wola rozlozyc uda niz pobiegac czy popływać

Gość gość
Prawda jest taka, że najbardziej rozwiązłe są chude szmacidła i od puszczania sie mają miedzy nogami dziury jak lej po bombie, a naciągnięte wary sromowe wiszą im do kolan.