Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozważania dojrzalej

Jestem w szoku jaki facet mi sie spodobal!

Polecane posty

Gość Rozważania dojrzalej

Jestem dosc atrakcyjna, mam spore powodzenie, z wygladu całkiem ok, ale mam urok osobisty, radosc zycia, usmiech, wiec tak przyciagam ludzi. Do tej pory spotykalam sie tylko z przystojniakami. Jednak niedawno poznalam kogos, kto rozni sie od moich dotychczasowych wyborow, a przy tym interesuje mnie najbardziej. Patrze na niego przez pryzmat jego charakteru, tego jak mnie traktuje, jak na mnie patrzy, myślę teraz że wazniejsze od urody mezczyzny, jego dużych stóp, modnej fryzury, jest jego wnętrze, wzrost, waga, postura, twardy charakter a nie bycie ciotka i maminsynkiem

Gość gość
"...dojrzałej" ??? :-D

Gość gość
Dojrzalej, a coś nie zgadza sie? :) kazdy musi dojrzec do pewnych wniosków

Gość Kenio
To teraz wyobraź sobie i męskiego i przystojnego.

Gość gość
Nieee przystojni sa nudni, teraz patrze na modeli z przymrużeniem oka, podobaja mi sie faceci z bliznami, ranami, brzuszkami, bez zarostu na twarzy jak te brudasy z paprochami w brodzie od barbera fu syfiarze albo farbowane lisy facet ma miec naturalny kolor wlosow i mają byc one krotkie! Koniec z tym! Ile mozna sie spotykac z facetami co wygladaja i zachowują sie jak baby! Nie jestem kryptolesbija! Jestem prawdziwa kobieya i chce prawdziwego mężczyzny, silnego, stabilnego psychicznie

Gość Kenio
Nie modele, bo ci są zj****i. Prawdziwie męsko przystojni faceci.

Gość gość
Modele sa dla mnie aseksualni, nie pociągają mnie tak samo jak nie kręcą mnie manekiny z wystawy