Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nigdy nie wezme slubu z kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Otoz wszystkie mezatki w przeciagu 10 lat malzenstwa zdradzaja. Wsrod mlodszych pokolen wychowanych na seksie zdrada nastepuje w przeciagu kilku miesiecy do roku. Mowa o obecnych 20 -30 latkach. Dlatego nie ma sensu brac slubu. Jesli ktos wierzy w te brednie polecam posluchac to https://www.youtube.com/watch?v=12axLeE0OuQ x Oglnie do tych wszystkich prawikow, ktorzy tu sie spinaja o dziewice: zmiencie filozofie zycia i tyle. Jak jestes zaniedbany to MUSISZ zrzucic sadlo, pocwiczyc, moze skonczyc studia. Takkk zaminie to kilka lat ale to jest lepsze niz jeczenie tutaj i proba zmiany swiata. Dziewic nie ma i koniec. Udanych malzenstw tez nie ma. Wszyscy sie zdradzaja to kwetia czasu. Moze byc wierna 1,2,, moze nawet 7 czy 13 ale i tak zdradzi i tak. Taka jej natura. To tak jak z jedzeniem po co walczyc z natura musisz zjesc bo umrzesz. Tak samo tutaj sila insynktu pcha kobiety do ciaglej koplacji.

Gość gość
Podobnie jai faceci, zawsze zdradzaja. Predzej czy pozniej. Ci co nie zdradzaja po prostu nie maja do tego okazji

Gość gość
mysle ze sa ludzie z moralnoscia i naprawde sie nie zdradzaja zmien otoczenie i nie sluchaj takich guru

Gość gość
Wowwww co za przemyślane mądrości, najbardziej podoba mi się: "To tak jak z jedzeniem po co walczyc z natura musisz zjesc bo umrzesz." I tak, skorzystaj z propozycji powyżej ewentualnie ślub z kotem lub chomikiem tez może być rozwiązaniem problemu bezżeństwa ;)

"Wowwww co za przemyślane mądrości, najbardziej podoba mi się: "To tak jak z jedzeniem po co walczyc z natura musisz zjesc bo umrzesz." x Mnie też to urzekło:) Biorąc pod uwagę, że inną naturalną potrzebą jest wypróżnianie się, to mam chyba strasznego pecha (a może szczęście), że nie widzę na ulicach ludzi, którzy nagminnie sikają/srają tam, gdzie stoją. Jakoś trudno uwierzyć, że wciąż mijam tylko takich, którym się nie chce.

Gość gość
A dzieje sie tak dlatego, ze Homo sapiens to gatunek poligamiczny. Tak wiec "zdrady" z biologicznego i ewolucyjnego punktu widzenia sa czyms najzupelniej normalnym. A narzucane wzorce religijne i kulturowe to zupelnie inna sprawa. Pierwszenstwo maja tutaj uwarunkowania biologiczno-ewolucyjne i chocbyscie na rzesach stawali nie zmienicie tego.

"Pierwszenstwo maja tutaj uwarunkowania biologiczno-ewolucyjne i chocbyscie na rzesach stawali nie zmienicie tego" x Nie trzeba stawać na rzęsach, wystarczy nie zachowywać się jak małpa:)

Gość gość
Gdybyśmy polegali wyłącznie na wrodzonych instynktach liczba pogryzionych przeze mnie osób byłaby znacząca a tak tylko "ciskam piorunami z oczu" i ząbki wystawiam wyłącznie w ramach prezentacji olśniewającego uśmiechu ;) Niby nic wielkiego a jednak :)

Gość gość
"gość dziś A dzieje sie tak dlatego, ze Homo sapiens to gatunek poligamiczny. Tak wiec "zdrady" z biologicznego i ewolucyjnego punktu widzenia sa czyms najzupelniej normalnym. A narzucane wzorce religijne i kulturowe to zupelnie inna sprawa. Pierwszenstwo maja tutaj uwarunkowania biologiczno-ewolucyjne i chocbyscie na rzesach stawali nie zmienicie tego." Dokladnie gosciu. Najgorsze jest to ze ludzie wypieraja sie ewolucji i natury, jakby ich nie dotyczyla, a podlegamy jej tak samo jak inne gatunki na ziemskim padole :D

Gość gość
Nie trzeba stawać na rzęsach, wystarczy nie zachowywać się jak małpausmiech.gif x Kiedyś się nauczę :D, że można 1 zdaniem i wtedy będę już doskonała :)

Gość gość
Pierniczysz i tyle. Jestem w zwiazku malzenskim 16 lat i u nas nie bylo zdrad i mam nadzieje, ze nie bedzie

Gość gość
Dlaczego są zdrady bo ludzie sie sprawdzaja w kazdym w ktorym są związku jakby zachowali cnote do ślubu to nie byłoby tylu zdrad.

Gość gość
Ja swoje przeżyłam i wiem że nigdy bym nie wzięła ślubu z facetem. Facet po ktorym bym nigdy się nie spodziewała tak mnie wyrobił na życzenie kochanki że masakra. A moja siostra wyszła za mąż i musiała potem długi za męża spłacać a drugi od niej odszedł bo dzieci okazało się że nie może mieć. I po co te cholerne powiązania papierowe z których potem ciężko się wyplątać? Jak ktoś chce to niech się bawi w takie rzeczy ja już dziękuję. Teraz mam faceta z którym jestem ale żadnych większych powiązań. Wszystko jest dobrze dopóki jest dobrze ale w jednej chwili może gr***nąć.

Gość gość
Ja też bym nie wyszła za faceta nigdy , matka całe życie utrzymywała ojca a on ja zdradzal bił i oszukiwał , wyciągał z potfela pieniądze bez pozwolenia , nas jako dzieci wogole śmierdzący bydlak nie szanował ale za każdy brak szacunku do tego menela i śmiecia było bicie , poniżanie psychiczne gratis dla całego domu

Otoz wszystkie mezatki w przeciagu 10 lat malzenstwa zdradzaja. x Bardzo wiarygodnie to brzmi :D

Gość gość
Wydumane problemy autora polglowka , są takie co zdradzają ale faceci ściągają sobie na łeb takie na własne życzenie , uganiaja się za kobietami narcyzkami a później płacz , jakbyście się brali za miłe i skromne to by takich problemów nie było , najpierw imponują wam raszple bez kręgosłupa moralnego później płacz

Gość XXXV_i_połówka
Miłe i skromne są rozchwytywane w oka mgnieniu. A, że ich niewiele to dla wszystkich towaru nie starcza. 0 Te co jojczą, że są miłe i skromne, a nikt ich nie chce to neurotyczki o narcystycznej osobowości, których wielkości nikt nie docenia :?

Gość gość
Ja mówiłam o ogóle a nie o sobie (sama jestem zołza i mam męża od 10 lat ) , czytanie ze zrozumieniem nie boli no chyba ze jednak co niektórych tak ;) a może poprostu sama jesteś przeklinajaca "królowa disco " która drażni ze jest zapotrzebowanie na skromne kobiety ?

Gość gość
10:52 a po drugie słowa o narcyzmie i egocentryzmie brzmią jak ironia od osoby która daje sobie monopol na ocenianie innych i to w tak mało smaczny sposób zastanów się nad sobą

Gość gość
W Polsce dobre kobiety do malzentwa to może jeszcze po wsiach zostały bo z miasta to już same wyzwolone tlumaki, ja mam dziewczynę ze wsi i jest jak się należy ,nigdy więcej pyskatej szczekaczki z miasta

Gość gość
Nie kazda mężatka jest taka sama tak samo jak nie każdą kobieta nie każdy człowiek nie każdy facet

Gość gość
A ja zaraz pokaże film z delegacji paru idiotow facetów i powiem " cala prawda o facetach mezach "

Gość gość
ciekawe gdzie faceci tak nie robia!

Gość XXXV_i_połówka
dziś Rozumiem, że jesteś na proszkach przeciwbólowych i dlatego p********z jak potłuczona? 0 "Sama" jestem samcem ćwierć inteligentko.