Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nigdy nie wezme slubu z kobieta?

Polecane posty

Gość gość
Gdybyś był samcem to byś nie nazywał kobiet cwiercinteligentkami , jesteś jednym z tych zakompleksionych stulejarzy którzy uważają ublizenie kobiecie za wielki honor , nie nie jesteś samcem bo masz wydmuszki czując satysfakcję z ublizania kobiecie

Gość gość
Gdybyś był "samcem " to byś nie nawet nie dał sprowokować kobiecie a co dopiero mówić o ublizaniu

Gość gość
Właśnie że faceci nie chcą skromnych i dobrych tylko lalek z którymi można sie pokazać przed kolegami a potem płacz że lalunia w trąbe puściła. Mają tak na własne życzenie. Ja jestem skromna przecietnej urody więc mojemu mężowi przestało to odpowiadać i poszukał laluni z którą można się pokazać. Chwalił się nią i myślał że jaki on wspaniały bo taką d**e wyrwał podczas gdy ludzie za jego plecami się z niego śmiali. Więc ja poszukałam sobie skromnego i dobrego jak ja i jesteśmy sobie szczęśliwi a lalunia ex pokopała w d**e. Ma co chciał.

Gość gość
11:16 Taka ta prawda jak i Mesjasz głosiciel czyli do nosa :)(niech będzie kulturalnie ;) W przypadku Autora wątku z YT nie grozi mu żaden rodzaj mężatek nawet desperatki zamęczy( zanudzi) na amen :)

Gość gość
Czekajcie z seksem do ślubu

Gość gość
Ogólnie facet który siedzi na kaffe to przegryw , to jest portal dla kobiet , niestety takie jojczace prawiki tu siedzą albo nieroby z najniższą krajowa i zanizaja poziom

Gość gość
Zachowajcie cnote dla meża prawiczka

Gość gość
Tak by było najlepiej ale teraz mało kto trzyma cnotę

Gość gość
Jaka szkoda, ze nie można się obrazkowo porozumiewać to byłaby dopiero wymiana zdań :p

Gość gość
dziś typowe tlumaczenie zdradzajacych bab.... tak samo oszukuja mezow sluchajcie tych aldycji co wam wylalem to zmieni wasze zycie

Gość gość
Ze statystyk faceci zdradzają częściej więc temat akurat nie trafiony 2/10

Gość XXXV_i_połówka
ad dziś Z nas dwojga tylko ty się pienisz, skoro zaczynasz zaczepki. A teraz się unosisz honorkiem i zasłaniasz się swoją płcią. Na szacunek to trzeba zasłużyć i być faktycznie być inkarnacją cnót kobiecości a nie złośliwą naroślą dookoła c**y.

Gość gość
Trzeba czekać bo to gwarancja na udane małżeństwo.

Gość gość
No za to Ty zasluzyles na szacunek takim słownictwem , glupszym się ustępuje dziękuję za uwagę

Gość gość
Ze statystyk faceci zdradzają częściej więc temat akurat nie trafiony 2/10 x bo kobiety zaklamuja statystki w statystykach przznaje sie do zdrady tylko 10 procent kobiet dlatego tak wychodzi. A w tym wideo pokazana jest prawda wszystkei mezatki zdradzaja i sie swietnie maskuja

Gość XXXV_i_połówka
ad dziś [11:33 Chcą chcą, tyle, że najpewniej należysz do tych narcystycznych neurotyczek. Och, to, tych co myślą, że są skromne i dobre nie brakuje oczywiście. Tych co nimi rzeczywiście są jest bardzo mało. Cnota reklamować się nie musi. JA na ten przykład skromne i dobre muszę brać z importu, bo taka tu na nie w kraju posucha.

Gość gość
Nie ma to jak ten najgorszy typ faceta będzie pouczal jak się kto ma zachować ze trzeba być "wzorem cnót kobiecych " a sam prezentuje sobą rynsztok w czystej postaci "co zasiejesz to zbierasz "

Gość XXXV_i_połówka
ad dziś Choć raz coś mądrego powiedziałaś w swoim wystąpieniu: nie mam się co ścierać na inteligencję nieuzbrojoną. Vale et me amantem redama.

Gość gość
11:48 Matko teraz na to wpadłam, albo nie mężatka albo nie kobieta...jak wszystkie takie 100/100, idę płakać w kącik :)

Gość XXXV_i_połówka
dziś Nie miałaś się aby zamknąć przypadkiem? Zawsze musi jeszcze przygadać nawet jak strzeliła focha. Żal.pl

Gość gość
"Ja na ten przykład skromne kobiety musze brać z importu " - bo każda od Ciebie ucieka ? Nie dziwię się , śmieszą mnie ludzie którzy próbują obrazić innych w pseudo inteligentny sposób , to jest raczej żenujące

Gość XXXV_i_połówka
dziś Musisz ciągle tedy z siebie chichotać pod nosem.

Gość gość
Jak przejdziesz szkolenie z kultury osobistej to może porozmiawiamy , swoją droga pierwszy raz widzę osobę mieszajaca słownictwo pseudo inteligentne z bluzgami okraszonymi agresja

Gość XXXV_i_połówka
dziś Nie reprezentujesz sobą nic, co sprawiłoby, że spaliłbym dla ciebie choc kalorię więcej niż wydaję teraz, więc dotrzymaj swojego słowa i zamknij jadaczkę. Co prawda strasznie śmiesznie się złościsz, ale jeszcze się zesrasz, cukier ci skoczy i co będzie?

Gość gość
O a teraz słownictwo typowego dresa siedzącego na ławeczce przed blokiem , nie dziwię się ze jesteś frusteowany a kobiety patrzą z obrzydzeniem na twój widok , szkoda mi tylko tych które miały ta wątpliwa przyjemność mieć z tobą styczność

Gość baby so gupie
dziewczyny smierdzo