Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nigdy nie wezme slubu z kobieta?

Polecane posty

Gość gość
Dlatego najlepiej byc samemu. Zero problemow i ryzyka ze rozdarty cala dobe bachor sie pojawi. Jeeeee.

Gość gość
Prawda jest taka ze wynalazek 'malzenstwo ' to taki sam wynalazek jak plaska ziemia. Kobiety ewolucyjnym zadaniem jest kopulowac z jak najwieksza liczba samcow. I wydac na swiat potmostwo o jak najwiecej roznorodnosci. Malzenstwo to fikcja

Gość gość
Prawda jest taka ze wynalazek 'malzenstwo ' to taki sam wynalazek jak plaska ziemia. Kobiety ewolucyjnym zadaniem jest kopulowac z jak najwieksza liczba samcow. I wydac na swiat potmostwo o jak najwiecej roznorodnosci. Malzenstwo to fikcja

Gość gość
Właśnie że faceci nie chcą skromnych i dobrych tylko lalek z którymi można sie pokazać przed kolegami X Nie wszyscy :D ale > Buehehehehe niezly przyglup jak wiekszosc polaczkow zaje/banych smieci :D

Gość gość
Nie ale tylko BO mialo btc :D qrwa jak ja tych pedalow nienawidze:o

Gość gość
Mysle jak Autor. Znalezienie kobiety nadajacej sie na zone jest trudne

Gość gość
Dokładnie tak samo jak znalezienie męża a nie chama i prostaka który szuka służącej najlepiej która udaje głucho niema

Gość gość
XXXV_i_połówka Ile kobiet kopnęło cię w zad frustracie? :D Założę się, że nawet największe desperatki i brzydule od ciebie uciekały :D Brzmisz jak 40 letni, zgorzkniały, biedny i brzydki odpad.

Gość gość
Dokładnie tak samo jak znalezienie męża a nie chama i prostaka który szuka służącej najlepiej która udaje głucho niema x znalezienie porzadnego meza jest o wiele prostsze bo tylko okolo 50 % facetow zdradza

Gość gość
Nie kloc się z nim ja się klocilam i takim jak jemu to kula w płot uważa że może ublizac innym ale sam krytyki nie przyjmuje , typowa osobowość narcystyczna, wystarczy spojrzeć jakim językiem operuje

Gość gość
Dokładnie tak samo jak znalezienie męża a nie chama i prostaka który szuka służącej najlepiej która udaje głucho niema x znalezienie porzadnego meza jest o wiele prostsze bo tylko okolo 50 % facetow zdradza

Gość gość
XXXV to jakiś stary sfrustrowany ramol, skoro tak nie lubi kobiet to po chuj siedzi na kobiecym forum?

Gość gość
Taaaa on sobie sprowadzial kobiety z za granicy xd chyba w snach , nawet bezzebna ukrainka z kulawą nogą by od takiego agresora uciekła

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem ;) On po prostu chodził na d***** ze wschodu :P

Gość gość
Nie ublizaj tym biednym kobietom dla nich już wystarczającą kara jest to ze się leczyły z traumy po spotkaniu z nim (choć raczej wątpię bo on raczej należy do tych internetowych bajko pisarzy którzy to wszędzie byli i wszystko widzieli )

Gość gość
gość dziś zakompleksieni stulejarze :-D hahaha

Gość gość
ciekawe

Gość gość
jako zonaty facet przyznaje: MALZENSTWO TO NAJWIEKSZY BLAD ZYCIA Zonka puscila sie po 6 latach od slubu. I tak to wyglada we wszystkch malzenstwach do okola

Gość Kobiety zdradzają czasem
już przed ślubem. Dlatego ja nie nie zamierzam się żenić. Kobieta, która zdradzała bądź uprawiała już seks bez związku na dobrego męża nie zasługuje.

Gość gość
norma

Gość gość
Hahahaha sami urodzeni optymiści na temacie :)

Gość gość
Polska statystycznie to NAJWIERNIEJSZA narodowość w Europie , więc jak tutaj zdradzają to w innych krajach jest sodoma i gomora chyba

Gość gość
Jak mnie śmieszy ten ból doopy facetów , kobiety cierpią więcej i są częściej zdradzane ale to faceci jecza jak aktorki w brazylijskich seriali jak im źle , ja znam dużo więcej związków gdzie to kobieta była notorycznie zdradzana więc już przestańcie z tymi jekami , Polacy to już wogole honoru nie mają

Gość gość
Jak mnie śmieszy ten ból doopy facetów , kobiety cierpią więcej i są częściej zdradzane ale to faceci jecza jak aktorki w brazylijskich seriali jak im źle , ja znam dużo więcej związków gdzie to kobieta była notorycznie zdradzana więc już przestańcie z tymi jekami , Polacy to już wogole honoru nie mają x :O Smutne to co piszesz. Wg badan to najwiecej cierpienia maja mezyczyzni zdradzani przez kobiety, ktore sa sprytnymi maniupulatorkami opinni publicznej poprzez: -falszowanie wynikow statyskyk poprzez nieprzyznawanie sie do zdrad -fasada, klamstwa i wypieranie sie zdrad, umiejetne maskowanie ich -agresja w stosunku do meza i sznataz emocjonalny -zwalanie calej winy za zdrade na mezczyzne -zabieranie wszystkiego majatku i zostawianei go z niczym -po slubie zdadzaja wszyskie kobiety: -od 1 dnia do roku 5% -od roku do 5 lat - 15% od 5 do 10 lat 40% od 10 do 20 lat 40% Takze wychodzi z badan ze wszystkie kobiety zdradzaja po slubie predzej czy pozniej wszystkie. Slub to nie tylko zobowiazania dla faceta ale tez wielka rana i ponizenie

Gość gość
mysle ze to nieprawda

Gość gość
Singielki, samotne matki, świruski z kotami, wszystkie tylko czekają na bolca. Po co ślub to głupota.

Gość Kobiety zdradzają czasem
Ja byłem zdradzony i wiem jak to boli.