Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zrywacie kontakt ze znajomymi o innych preferencjach politycznych ?

Polecane posty

Gość gość

ja np nie wyobrazam sobie dalszych kontaktów z kolezanką która ubóstwia szydło kaczora pis i kazda krytyka pis to agresja z jej strony, wyzwiska na hu, ku :O

Gość gość
nie zrywam ale unikam z jedną koleżanką ze szkoły zerwałam znajomość - przeszla na jehowych, próbowała mnie tez wciągnąc do sekty, wciskała pisemka strażnica,jak którymś razem stanowczo odmówilam to się obraziła, zrobiła wyniosła, oni są dobrzy tylko dla siebie, obrzydliwa hipokryzja i dwulicowość

Gość gość
nie interesuje mnie polityka tak jak i poglady polityczne innych osob, dopoki nikt mnie nie indoktrynuje i nie osacza swoimi jedynie slusznymi racjami a jesli tak sie zdarza, a czasem maja miejsce takie sytuacje,nie zrywam lecz ograniczam kontakt

Gość gość
Nie zrywam, po prostu nie przyciągam do siebie wszelkich zapaleńców, fundamentalistów, bojowników, radykałów czy to religijnych czy to politycznych. Trzymam się od takich ludzi z daleka.

Gość gość
Bywa, że się zapalam i płonę dzikiem ogniem nawracania na właściwe tory innowierców, ale w ogólnym rozrachunku wychodzi, ze lubimy się bardziej niż politykę i słowo " zrywam" nie pada :)

Gość gość
Autorko, jakoś nie wierzę w tę wyzwiska i agresję że strony wyborcy prawicowego. Jak widać w tv, na filmikach w Internecie z różnych przemarszòw, to raczej strona opozycyjna "rzuca mięsem", nosi transparenty z czyjąś postacią na szubienicy, rzuca corvami do reporterów, itp. Jedna z moich przyjaciółek jest wyborcą Kukiza, druga PO, trzecia Nowoczesnej. Naprawdę, tak to wyszło. Mozemy wymieniac poglądy, nawet się spierac, ale wspólnym mianownikiem do porozumienia jest zawsze PRAWDA. Każda, historyczna, gospodarcza, na temat agresji islamu, czy wyprzedaży za poprzedniej ekipy majątku narodowego. Sama miej trochę klasy, pisząc o premierze Polski z wielkiej litery. Nie jestem fanką Tuska, ale nigdy nie napisałam o nim z małej litery. Klasę albo się ma albo się jej nie ma. A jeśli się ma, to zawsze i w każdych okolicznościach.

Gość gość
...ale wspólnym mianownikiem do porozumienia jest zawsze PRAWDA. Każda, historyczna, gospodarcza, na temat agresji islamu, czy wyprzedaży za poprzedniej ekipy majątku narodowego. x Fajna ta prawda, taka jedyna słuszna :) a i wątki tez takie mocno na czasie :)

Gość gość
Nie musisz pokpiwac. Ja pamiętam czasy jedynego słusznego ustroju, i jak to wszystko wtedy wyglądało. Wtedy obowiązywała jedyna sluszna prawda, a za inne poglądy tracilo się pracę z wilczym biletem, trafialo sie do więzienia, i doznawalo wszelkich szykan ze strony "przewodniej partii narodu".

Gość gość
Jeśli wybierasz zagrożenie ze strony islamu, to znaczy że nie rozumiesz tej religii, jej dogmatu, nie wiesz, nie znasz. Czytaj Koran, wchlaniaj wiedzę i mysl...samodzielnie.

Gość gość
10:13 Nie muszę, ale mogę :) Nie pamietam, ale jestem całkiem niezła z historii, osobiste przeżycia są mi zbędne do oceny sytuacji :) i jak to się na do zaproponowanych prawd i oglądasz jedyną słuszna TV ? Bo coś te obrazki takie mocno stronnicze widzisz :)

Gość gość
Unikam pisiorów, to sekta.

Gość gość
gość dziś ...Nie musisz pokpiwac. Ja pamiętam czasy jedynego słusznego ustroju, i jak to wszystko wtedy wyglądało. Wtedy obowiązywała jedyna sluszna prawda, a za inne poglądy tracilo się pracę z wilczym biletem, trafialo sie do więzienia, i doznawalo wszelkich szykan ze strony "przewodniej partii narodu"... x To, że pamiętasz dobrze świadczy o twojej pamięci :). x To, że nie dostrzegasz analogii, bardzo źle świadczy o twojej inteligencji :(.

Gość gość
gość dziś ...Autorko, jakoś nie wierzę w tę wyzwiska i agresję że strony wyborcy prawicowego... x Spieprzaj dziadu ! Jak to miłosiernie powiedział twój idol :P.

Gość gość
Wśród moich znajomych tylko jedna osoba była (nie wiem czy jest) zwolennikiem PiS. To był inteligentny, dobry, ale niesamowicie naiwny człowiek. Nie odrzuca się przyjaciela tylko dlatego, że jest chory i czasowo niepoczytalny :P.

Gość gość
Może nie od razu zrywam kontakt, ale troche mnie zraża jak ktoś ma inne poglądy polityczne. Np. też nie znoszę PiSu. Lewicy zresztą też nie, jeżeli chodzi o ekonomię. Tzn. popieram lewicę tylko pod względem liberalnego podejścia do religii, eutanazji, aborcji itd.- bo też to po czesci popieram. Za to jestem prawicowa jeżeli chodzi o gospodarkę, popieram raczej wolny rynek, kapitalizm, pomoc panstwa tylko jesli chodzi o konieczne przypadki jak duza bieda, albo dla ludzi chorych czy starszych, ale to tylko w koniecznych przeypadkach

Gość gość
Każdy kto widział tę tłuszczę podczas pisowskich pochodów, co krzyczy, jakie ma transparenty, każdy kto pamięta jak buczała na cmentarzu, jak ich idol wyzywa ludzi, to wie, jak się zachowuje ta swołocz.

Gość gość
gość dziś Nie pisz słowocz, bo zniżasz się do ich poziomu :(. x I nie narzekaj na miesięcznice. One są tylko wykładnią ich głównego hasła: "Ciemny lud wszystko kupi". Dzięki tym fanatykom, spora grupa "działaczy" czerpie dochody ze śmierci swoich bliskich. Mają fuchy przy ekshumacjach lub dostaną kolejne "odszkodowania" po ich zakończeniu. Tu chodzi tylko o kasę, a że kasę zarobioną na trupie własnego brata/ojca/byłego męża :(... Już dawno powiedziano, że żadna forsa nie śmierdzi.

Gość gość
To nieprawda.

Gość gość
gość dziś Co jest nieprawdą? To, że na odszkodowania poszły dziesiątki milionów z naszych podatków ? To, że koszt obecnych ekshumacji jest wyższy od kosztów rocznego utrzymania kilku szpitali ? Czy to, że już same władze stwierdziły, że za pomieszane szczątki wypłacą kolejne odszkodowania ?

Gość gość
A może nieprawdą jest istnienie komisji "smoleńskiej", której utrzymanie kosztuje miliony ? Koszt zabezpieczenia waszych miesięcznic przez policję przekroczył w zeszłym roku milion zł. To też jest wg ciebie nieprawda ?

Gość gość
jeśli ktoś jest za złodziejami z po to nie ma znajomości ,bo ma nature cwaniaczka albo jest niesamowicie durny i nie ogarnia rzeczywistości,czyli jest niebezpieczny dla innych,lubie tych co maja w d***e wszystko co radykalne ,najbardziej lubie buddystów

Gość gość
gość dziś ja np nie wyobrazam sobie dalszych kontaktów z kolezanką która ubóstwia szydło kaczora pis i kazda krytyka pis to agresja z jej strony, wyzwiska na hu, ku pechowiec.gif x Zrywam, bo dla mnie to albo durnie albo dranie, z jednymi i drugimi nie mam przyjemności. Niszczą mój kraj, kompromituja nas w świecie, oslabiaja obronność. Jesli Rosja by na nas teraz napadla, to nikt sie za nami nie ujmie, bo rzad pokłocił nas z calym światem. Stanowiska dostaja wierni misiewiczowie bez cienia kwalifikacji, gospodarka tego nie wytrzyma. Dlug rosnie galopem, Trudno się w tej sytuacji nie interesowac polityka, jesli widac, jak rząd krzywdzi obywateli.

Gość gość
23.29 masz cos z mózgiem,zauwazyles jakiegoś srajdka Misiewicza i to jedyne co zobaczyles,jak lubisz mulikulti i poprawność polityczna i słowa na arabusow nie powiesz i chcesz się pogodzić z europa ,nie z narodami bo te zostały wycykane przez ich władze to najlepiej spływaj z mojego kraju

Gość gość
a rosja nigdy nie wysprzedala innym swoich firm,jak zrobila to poprzednia zdradziecka władza

Gość gość
i jeszcze powiedz małpeczko jaki dług zostawił tusk gdy spierdolił nabijac sobie kieszenie

Gość gość
i jeszcze powiedz co się stało ze srajdkiem Misiewiczem ty klamliwa c***o

Gość gość
gość dziś 16% niższy od tego, który w ciągu jednego roku wygenerował PiS.

Gość gość
gość wczoraj PiS załatwił mu dobrze płatną posadkę w mediach. Będzie tam sławił ich "uczciwość" :P.

Gość gość
gość wczoraj ...jeśli ktoś jest za złodziejami z po... x A co gdy ktoś jest za złodziejami z PiS :P ?