Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBLEM czarny pepek po porodzie...

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny , jestem juz prawie 5mcy po porodzie. Wszystko wrocilo do normy oprocz pepka- jest czarny :/ Sama mam jasna karnacje i to sie baardzo rzuca w oczy. Nie da sie tego umyc. W ciazy nigdy nie mialam tej czarnej linii na brzuchu i moze to ten sam barwnik odlozyl sie w pepku (??) To byl moj drugi porod, po pierwszym nie mialam takiego problemu. Moze ktos mial tak samo i napisze kiedy to zniknie??

Gość gość
Jak czarny? Czarny czy poprostu ciemniejszy? Wrzuć zdjęcie.

Gość gość
Jestem w drugiej ciąży i też mam ten problem. Mam brązową kreskę na brzuchu, ale w pępku jakby rozlany ten barwnik. Jakby brązowa plama. Pamiętam, że miałam tak w pierwszej ciąży i zeszło.

Gość gość
Tu autorka- nie bede wrzucac fotki bo nie moge. Wkazdym razie to wyglada jakbym miala pepek wybrudzony jakas sadza. Bialy brzuch i czarny pepek ahhhhh wyglada to ochydnie. to sie stalo dopiero po porodzie, w ciazy nie mialam.

Gość gość
Ja jestem 7miesiwcy po porodzie i moz mniej widoczna niz wczesniej ale nadal wisoczna kreska od pepka w dol.

Gość gość
Ja tak mialam, pepek byl czarno brazowy w srodku. Pewnego dnia zauwazylam ze ten ciemny naskorek sie zluszcza wiec go zszorowalam i juz:) ale nie pamietam po jakim czasie to bylo. W koncu zejdzie, sprobuj wyszorowac szorstka gabka co jakis czas. To jest jak opalenizna, ten barwnik wyjdzie ze skory i zostanie w samym naskorku, ktory trzeba zluszczyc/zetrzec.

Gość gość
ooo to super- troche mnie pocieszylas :) mam tylko nadzieje ze zacznie schodzic przed sezonem plazowym :)

Gość gość
Też tak miałam. Zeszło po pilingu.