Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka kupiła najtańszy wózek z allegro i dziecko jakoś żyje

Polecane posty

Gość gość

a wy musicie się lansować tymi wózkami za 2-3 tys ?

Gość gość
Akurat 2-3 tys to nie jest drogi wózek

Gość gość
Za 2-3 tys się dużo nie polansujesz. lepsze wózki to 4 tys +

Gość gość
serio ? to jestem w szoku teraz :D

Gość gość
Tak, te wózki są strasznie drogi... ja kupiłam nowy za 1600 i wydawało mi się dużo, ale jak pozniej koleżanki zaczęły wymieniać jakie mają to masakra..

Gość gość
Poważnie? A pomyślałaś, że każdy kupuje to co uważa czy dla ciebie to jest jakaś abstrakcja?

Gość gość
Kompletnie nie rozumiem lansu na wózki. Kupiłam normalny wózek, kosztował dwa tysiące, czyli normalny średniak. To, że akurat mam pieniądze nie jest chyba wyznacznikiem wózka za Bóg wie ile? Tym bardziej, że posłuży tylko rok. Dla mnie ważne żeby spełniał swoje funkcje. Jak można szpanować wózkiem niemowlaka? :O

Gość gość
Autorko no to ja przebije twoją koleżankę bo nie kupowałam żadnego wózka tylko czekałam na OLX aż ktoś odda za darmo :)wzięłam wózek za darmo,a gdy córcia wyrosła oddałam koleżance :)

Gość gość
gość dziś x dobrze zrobiłaś, ja w taki sposób ''kupiłam'' pieska, też z OLX za 0 zł :) jedyny mój koszt to taki, że musiałam po niego jechać ponad 200 km :)

Gość gość
2 lata temu kupiłam nowy wózek przez neta i kosztował mnie 600 zł. Owszwm, nie jest jakiś super ekstra, ale wcale nie był mi potrzebny. Posłużył mi ponad rok, bo w nim usypiałam też dziecko i jeszcze komuś by posłużył.

Gość gość
Ja kupiłam wózek na olx za 500zl, który warty był 3tys. Wózek jak pokazałam ciotce to myślała ze jest nowy. Na olx idzie wyłapać perełki.

Gość gość
a ja kupiłam wózek za 5000zł i moje dziecko też żyje :P

Gość gość
Ja na olx sprzedałam swój za 1900 zł - po dwójce dzieci - samą gondolę używałam po 9 miesięcy przy każdym dziecku . Kosztował 4500 zł. Kupująca była zadowolona, przyjechała po niego 200 km :)

Gość gość
gość dziś no i co z tego? choćbyś i za darmo dostała ten wózek to zawsze przylezie jakaś łajza, która lepiej cię zna i powie ci że się lansujesz, powie ci kim jesteś, jak żyjesz, oceni skrytykuje i wie lepiej od ciebie co jadłaś na śniadanie dzisiaj :P jeszcze się nie nauczyłaś? :P

Gość gość
Ja mam juz 10l dziecko więc nawet nie kojarze które wózki ile kosztują. Myślę że to właśnie tylko mamy maluchów upatruja w wózku jakiegoś namacalnego dowodu na status społeczny. Moim zdaniem o takiej ocenie to raczej zależy całokształt. Dziecko które jest wychowane, nie chodzi z gilami do nosa . Bogaty zasób słów. Ładne zęby, samochód wykształcenie, oraz dom lub mieszkanie, okolica i jego standard. Brak przekleństw jako przerywnik :) spokojny ton glosu, opanowanie. Rozdarte roszczeniowe kobiety maja takie same dzieci. Te cechy w moim odczuciu mówią znacznie wiecej o człowieku a niezeli wózek.

Gość gość
ta wyzej napisała: 'Bogaty zasób słów. Ładne zęby, samochód wykształcenie, oraz dom lub mieszkanie, okolica i jego standard. Brak przekleństw jako przerywnik usmiech.spokojny ton glosu, opanowanie. Rozdarte roszczeniowe kobiety maja takie same dzieci. Te cechy w moim odczuciu mówią znacznie wiecej o człowieku a nizeli wózek. ' rozbawilo mnie to bo widac wyraznie ,że pozujesz na intelektualistkę a wyszlo ci siano z butów. Gdybym faktycznie oceniala ludzi po samochodach i mieszkaniach i uwazala ,że to wiele o nich mówi i to dobrego to stwierdzam ,ze polowa ludzi których znam z miesciny rodzinnej ma super wypasione domy i samochody oraz biale perłowe licówki na zebach ,a wysłowić to sie nie potrafi i jedyne w glowie co mają to mnożenie mamony ponad konieczność.dorobili się na sprzedazy warzyw czy innym handlu i to jest fajne ,ze mają łeb do interesów ,ale na boga!nie oceniajmy ludzi po samochodach i domach bo to juz swiadczy o duzym ograniczeniu intelektualnym.

Gość gość
Zgadzam się z Panią z godz. 10.16 . Mam 42 lata więc doświadczenie życiowe już mam.

Gość gość
A ja zawsze byłam przekonana że wózki kupują dziadkowie ,jak widzę jakieś małżeństwo czy dziewczyny z fajnym wypasionym wózkiem to zaraz mi przychodziło do głowy że to na pewno dziadkowie kupili.

Gość gość
Ogólnie lans na wózki, samochody itd to obciach. Gdzie wy się uchowałyście? :O

Gość gość
Pani z 10.28 ma pewnie lans na pazurki i fajnego facia :(

Gość gość
Każdy kto jest dość zamożny i inteligentny nie potrzebuje dowartościowania poprzez krzykliwe metki i hasła. ;)

Gość gość
A ja 5 lat temu kupiłam używany wózek Mutsy za 300 zł! Obecnie drugie dziecko w nim jeździ. Wózek super się sprawdza, zwłaszcza na wycieczkach, bo jest terenowy.

Gość gość
a jeżeli wózek za 3-4 tys zł odpowiada moim wymaganiom (rodzaj kół, typ gondoli, spacerówki, fotelika, waga, wielkość po złożeniu itd to też jest las, bo jest drogi?

Gość gość
Niech każdy kupuje jaki chce i nie obgaduje innych, że mają za tani lub za drogi.

Kobiety nie mogę patrzeć jak wozicie dzieci w tych dziwolągach ... Jakieś nosidełka na kółku, dziwadła trzykołowe ... Naprawdę nie rozumiecie, że dzidzia lubi się wygodnie "rozwalić" w głębokiej gondolce? Wyciągnąć nóżki i rączki? Wolicie leżeć sobie na wygodnej dużej kanapie czy jakimś niestabilnym leżaku? Pomyślcie trochę i mniej szpanu.

Gość gość
juz nie przesadzaj i nie dramatyzuj dziwadłem w tym momencie jesteś ty

Gość gość
Marzannna84 dziś nie zawsze drogi wózek jest jak to nazywasz dziwolągiem ja mam emmaljunga mondial duo combi na klasycznym podwoziu z klasyczną gondolą i kosztował ze wszystkimi dodatkami prawie 6 tys. zł. więc sama widzisz że to nie zawsze tak jest.

12.00 Nie, nie jestem dziwadłem :-) Po prostu wyrażam swoje zdanie i mam do tego święte prawo!! Więcej tolerancji.

Gość gość
Marzanna na pewno miała na mysli, ze dzieci sa wożone w fotelikach samochodowych, które można zamontować na stelażu. Takie cos jest dobre tylko na chwile, kiedy trzeba cos szybko załatwić, a nie na regularne spacery:O Dziecku jest niewygodnie i bardzo złe wpływa to na kręgosłup.

12.05 Ja w swoje wcześniejszejj wypowiedzi, nie odniosłam się nigdzie do ceny ;-) Wtrąciłam tylko, że nie lubię nie stabilnych dziwadeł na czterech kółkach. A teraz odniosę się do ceny. Nie cena świadczy o wygodzie wózka, po prostu w niektórych przypadkach płaci się za markę, ot co. Każdy kupuje to co lubi.