Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zachwyceni

Bardzo fajny zakup

Polecane posty

Gość Zachwyceni

Nie namawiam do konkretnego producenta. Ceneo wymienia RÓŻNYCH producentów. Takie WC+bidet w różnych cenach. Aby mnie nie oskarżano o ktyptoreklamę, nie napiszę nawet, który model my kupiliśmy. https://m.ceneo.pl/Urzadzenia_WC_z_funkcja_higieny Ale to jest świetne! Teraz, gdy tylko jesteśmy w domu, to zawsze bez majtek. Na wypadek dzwonka do drzwi, to Ona w spódnicy, a ja w spodniach (ale bez majtek). Gdy zajęci w domu swoimi sprawami przechodzimy koło siebie, to na kilka sekund ja zanurzam rękę pod spódnicę, a Ona do rozporka. Wcale nie kopulujemy cały dzień! Mało kiedy dwa razy, a niekiedy wcale. Ludzie często mają w domu cały czas włączone radio z muzyką, a my cały nasz dzień w domu jesteśmy "zanurzeni w łaczącej nas erotyce", takiej "w tle, na drugim planie". To pomaga nam czuć małżeństwo, jako coś wspaniałego. Naszym dotknięciom towarzyszą spojrzenia wyłącznie serdeczne. No po prostu NIE MA MOŻLIWOŚCI abyśmy się pokłócili.

Gość gość
Nie wiem, co bierzesz, ale widać, że mocna rzecz.

Gość gość
co ty pierdzielisz czlowieku

Gość Zachwyceni
Takie "nie wiem, co bierzesz", albo "pierdzielisz", to ZERO a nie argument. CO konkretnie mi zarzucacie? Zakup sprzętu do higieny osobistej? Czy nasze pieszczoty (będące pikusiem wobec opisywanych na Ero)? To chyba Wy macie coś nie po kolei w głowach!