Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

pilne adwokat do alimentów

Polecane posty

Gość gość321

Proszę o informacje i opinie o P. mecenas Magdalenie Antoszewskiej. Chciałabym wystąpić o podwyższenie alimentów na córkę -nastolatkę , zasądzone 8 lat temu, do tej pory nie podwyższane. Nie chciałam się ciągać" po sądach, myślałam ze mój były mąż sam się domyśli, że wraz z wiekiem potrzeby dziecka rosną i może gdyby choć czasem zaproponował jakąś dopłatę do kursów językowych albo wycieczek, ale nie, oczywiście się nie domyślił i powiedziałam dość. P.mecenas nie jest tania, ale jeżeli jest skuteczna i waleczna, to chciałabym to przeprowadzić raz a dobrze, a może p.Joanna Łapińska, czytam tutaj o Niej dobre opinie?

Gość Megan

byłam kiedyś po poradę u pani Joanny Łapińskiej, z polecenia koleżanki z pracy której prowadziła sprawe rodzinną.Poradziła mi jak się przygotować i co zbierać, jak po jakimś czasie potem poszłam do niej ze wszystkim to zaczęłyśmy sprawy w sądzie, sprawy się pomyślnie dla mnie skończyły (alimenty i kontakty z ojcem) więc mogę polecić jako skuteczną prawniczkę, zna się na rzeczy, pełna profeska

Gość Agus

Ja też polecam panią Joannę Łapińską, wzięłam ją do sprawy rozwodowej i alimentów na córkę, sprawę załatwiła dobrze, ja jestem z niej zadowolona chociaż z moim mężem to są niełatwe tematy i przeprawy, ale mam wrażenie że dla niej to nie problem, bo robi swoje skutecznie