Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dostalyscie od rodziny z okazji urodzenia dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Co od męża Co od tesciow oraz waszych rodzicow i rodzenstwa? Ja od meza dostalam pierscionek z brylantem oraz bukiet kwiatow Od tesciow bizuterie i wozek dla synka Od siostry pelno ubranek i innych rzeczy Od mych rodzicow tylko grzechotke i bombonierke.

Gość gość
Pierścionki, za każdym razem:-) od męża jeszcze wsparcie podczas porodu, pomoc w domu. Od rodziców jakieś ciuszki itp... Od brata kasę żeby coś dzieciom kupić. Brat zresztą cały czas coś daje dzieciakom, jest starym kawalerem i tęskni do własnej rodziny:-(

Gość gość
pierwsze slysze o takim zwyczaju. zazwyczaj daje sie jakis drobiazg , no chyba ze kogos stac. ja jestem w ciazy i glownie oczekuje swietego spokoju po porodzie, a nie prezentow :)

Gość gość
wtf?! rozumiem jak maz przyniesie kobiecie kwiaty ale prezenty i to od rodziny? jejku. jak czasem ktos mnie odwiedzal pierwszy raz po porodzie no to dostawalam jakies drobiazgi dla dziecka ale przesadzacie. juz za wielkie damy chcecie rznac. ksiezniczki ze sloma w buciorach. ja jak ide do kogos kto ma dzieci to tez zawsze cos kupuje dla dzieci.

Gość gość
Od meza brylanty. Od rodzicow samochod. Od siostry 2tyg w spa. Od brata nowe meble do salonu. Od kuzynki wanne z hydromasazem . Od sąsiadów altanke do ogordu. Bylo super. Juz sie nie moge doczekac kolejej ciąży :-)

Gość gość
Właśnie ja też dostałam 2 tygodniową wycieczkę na wyspy kanaryjskie (od siostry), ale odsprzedałam za połowę ceny - prawie 3,5tyś - bo kiedy ja z tym małym dzieckiem miałabym jechać. Mogła mi kupić samochód, wiadomo, przy dziecku się przyda :(

Gość gość
15:18 to przy nastepnej ciazy podaj adres, tez cos Ci wysle :)

Gość gość
ja dostałam od rodziny- zrzucili się- małą wyspę na Karaibach :) tylko nie mam czasu na nia polecieć :( ech, samo życie :(

Gość gość
Moja teściowa w ramach prezentu zrezygnowała z pracy i za darmo będzie opiekować się dzieckiem :) To lekarka pediatra więc mam zaufanie, ze dobrze będzie się zajmować.

Gość gość
A Ty mężowi co kupiłaś, w końcu jemu też się urodziło dziecko :)

Gość gość
Ja od męża dostałam stadnine koni. Powiedział, że jestem tak luźna, że zasługuję na dobrego ogiera.

Gość gość
A dostał twój mąż za zapłodnienie, a później z okazji narodzin dziecka?

Gość gość
Prezenty? Jestescie zalosne idiotki lepiej buty wymyjcie prostaczki.

Gość kalinkaaaaaaaaaaa
Od męża kwiaty od rodziców kwiaty od przyjaciółki relaksująca sol do kąpieli :) No i każdy kto nas odwiedzał przyniósł jakieś ubranko dla dziecka.

Gość gość
Szczerze to ja niemyslalm żebym miała cokolwiek dostać no moze od meza kwiatyi. Byłam w szoku gdy wroocilam i od męża dostałam kolczyki z brylantami. A jak teście przynielsi mi kwiaty i srebrna biżuterię to myslalm ze na jakiejsc dziwnej planecie...

Gość gość
Ja to samo co pani o 15,18.

Gość gość
Ja też dostałam od męża biżuterię. Od teściowej to samo, choć ona akurat nie kupiła, tylko przekazała mi starą, rodzinną. I to dopiero po urodzeniu córki, a nie pierwszego syna. Poprosiła żebym ją córci kiedyś przekazała, co jest oczywiście. Ale nie przyszło mi na myśl żeby założyć o tym temat :D Pss. Ogólnie wcale nie lubię biżuterii żadnej, prócz kolczyków. ;)

Gość gość
suuper, 500+ ,prezenty czyli ciąża/poród to impreza dochodowa:) nic tylko nogi rozkładać:D

Gość gość
Ech, żeby tak rozum mógł ktoś co niektórym tutaj sprezentować, to byłoby pięknie :-o