Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem czlowiekiem

Ruch bez wizowy dla ukrainy to dobry pomysł bo w końcu znajdę żone.

Polecane posty

Gość gość
znowu chłoptaś z kompleksami co ogląda się na ukrainki

Gość jestem czlowiekiem
eh to prawda ze żyje na prowincji w matrymonialnym piekle, nie mniej jednak żyłem w stolicy i tam było tak samo, nikogo nie znalazłem. Ale w polkach jest coś takiego bardzo zimnego,złego, one jakby rozkoszują sie tym gdy dają kosza, czuja się wtedy dowartościowane chyba? trudno mi to opisać... jakby cieszy ich gdy facet za nimi lata i stara się, lubią udawać ze nie słyszą gdy sie do nich mówi, albo robią nadzieje a potem dowalają wielkiego kosza z szyderczym uśmiechem z przesłaniem wyrytym w oczach"nie p*****asz hehe śmieciu" o tym ze nie przychodzą na spotkania z portali to już nie wspomnę, na pewno każdy się z tym spotkał.Przeraza mnie to w polkach nawet gdyby taka jakimś cudem została moją żona to jaka ona będzie? brrrr.

Gość gość
Może nie nazywaj go zaraz desperatem :/ ale ja sama uważam że sa ludzie i ludzie i niech nie będzie znowu tak entuzjastyczny bo jak się nie uważa to się można naciąć : / , Amerykanie co 20 lat temu się zenili z polkami też srali z radości , czas pokazał ile takich związków przetrwało :o

Gość gość
No kochany jak jesteś brzydki i biedny to nawet ukrainka da Ci kosza z uśmiechem na gębie , kobiety sa mile dla facetów którzy mają im coś do zaoferowania , świat to dżungla a nie bajka o miłości

Gość gość
To sobie sprowadz filipinke ale ona pewnie też będzie chciała do Niemiec xd żyjemy w pechowym punkcie geograficznym , i nie gadaj że Polki sa takie zle, mój chłopak jest ze mną 3 lata i nie narzeka wręcz przeciwnie jest ze mnie dumny i każdym kroku mówi że się cieszy ze trafiła mu się taka inteligentna dziewczyna :D Ale sobie poslodzilam :D xD

Gość gość
Dobrze powiedziane.. Prowincjonalne pieklo matrymonialne.. To pewnie presja spolecznosci jest niesamowita.. Stad ta frustracja. Ty chyba zle dziewczyny wybierasz, bo jak to sa takie cycate wariatki, to sie nie dziw, ze dadza Ci kosza. Zmien target :)

Gość gość
Ponoc wczoraj z 1 pociagu wyszlo 5 Ty's ukraincow.Tranzyt na Zach kwitnie.

Gość jestem czlowiekiem
5 tys? wow, no nic tylko czekać na pierwsze doniesienia o starciach narodowców z banderowcami.Jestem biedny? no akurat u mnie na zadupiu to 2500 na ręke to nie taka zła kasa, ALE owszem spotkałem się z reakcjami że to za małooooo.... mam własny interes, jestem na kontrakcie, obowiązują mnie umowy podpisane wiec nie uciekne szukać szczęścia za granice. Prowadze własną działalność, płace spore podatki utrzymuje ten kraj i co mam w zamian? nic! nie jestem lepszy od kafeteryjnych przegrywów

Gość gość
Te twoje ukrainki już zadzieraja kiece jak widzą zachód , teraz Ukraińcy zaczną nam pluć w twarz jak zobaczą że mogą już dalej

Gość gość
Dużo Polaków mówi o ukraincach ze to fałszywy naród i to chyba prawda u nas na kasie w sklepie pracuje taka ukrainka : / wcale nie miła patrzy się z taka ironia na wszystkich wcale nie przypomina tego co się o nich mówi , mam też ukrainke w pracy jest neutralna dla Polaków a nawet zimna , nie chce nawiązywać z nikim kontaktów ale za to jak była delegacja z Danii to cała rozanielona latała za dunczykami z kawka : / ja tej narodowości nie lubię wieje od nich wyrachowaniem od facetów tez

Gość gość
Polki akurat mają bardzo małe wymagania. Dziękuj Bogu, że urodziłeś się w Polsce.

Gość gość
Jestem wsciekla na rzad, ze pozwala Ukraincom przyjezdzac do Polski, zamias tworzyc godne warunki zycia dla swoich obywateli.. Tylu Polakow za granica.. Tylu stesknionych, rozbitych.. Ale kto o nich mysli.. :(

Gość gość
A co im będziesz tłumaczyć najlepiej powiedzieć ze polka zła i zludnie wierzyć że u sasiada trawa bardziej Zielona , tylko żeby ta "bardziej Zielona" nie okazała się zgnila

Gość gość
Jak chce szukac ukrainki to niech szuka ale jest jeden mały szkopuł, ona nigdy nie będzie miała do niego takiego przywiązania mentalnego jak ukrainka do ukrainca albo polka do Polaka ,zawsze w jej głowie będzie " co za durny polus" jak on coś źle odwinie , ciężko to wytłumaczyć ale jest taki dystans co do narodowości , i w sytuacji konfliktowej to się może nasilac albo on jej powie " spadaj dziffko na swoją Ukrainę " 50 % małżeństw wieszanych się rozpada , bajka jest tylko na początku a później się zaczyna batalia o rozwód dzieci , a ukrainki sa przywiazane do tradycji i będą chciały za wszelką cenę wychować dzieci na Ukraińców albo co gorsza jak ja wkurzysz ucieknie z tymi dziećmi na Ukrainę , warto też wziąść pod uwagę jeszcze jeden zabawny a nawet komiczny askepkt xd twój syn po matce ukraince będzie wyglądał jak Ukrainiec , czyli niski z kartoflana gębą

Gość gość
jak mam brać sie za polki skoro one mnie nie chcą? i mną pogardzają bo im sie nie "podobam" a co gorsza one zawsze budują jakieś mury w postaci; na portalu nie odpisze, przez internet się nie umówię na randkę, na ulicy rozmawiać nie bedę bo się nie znamy .Dlaczego polki są tak sceptycznie nastawione do nawiązywania znajomości? moj kolega musiał studiować 5 lat aby w końcu jakąś poderwać legalnie, to jest dramat. Może właśnie ukrainki są bardziej otwarte np zobaczcie to : https://www.youtube.com/watch?v=xOFNloowAQI nie uciekła nawet jak facet zaczął sypać zboczonymi tekstami i jeszcze dał jej gumę do żucia.Polka od razu by wzięła nogi za pas, ten strach wśród polek mnie zniechęca.

Gość gość
A to bierz ukrainke i przestań jeczec xd Boże widzisz i nie grzmisz :D

Gość gość
A co do filmu : 1, gościu jest przystojny więc nie mów ze zaczela zaczęła nim gadać bo taka dobroduszna , 2 sytuacja mogła być omówiona z nią wcześniej , 3 gość nie wyglądał źle więc większość Polek też by sobie z nim pogadala

Gość gość
Jest jeszcze jeden aspekt , ukrainki sa ladne ale nie jest to znowu żaden szał , u mnie na studiach sa ukrainki i są trochę zapasione , nie wszystkie ale 40 % ma lekką brzydkawa nadwagę , no i powiem tak że ukrainki mogą być piękne na tle mieszkanek Olsztyna ale do wroclawianek nie maja startu , i nie mówię tego bo jestem z Wrocławia jestem z okolic łodzi a we Wrocławiu na studiach i muszę powiedzieć ze wroclawianki maja tak szczęśliwe geny ze ukrainki przy nich wyglądają ładnie ale blado

Gość gość
Akurat ja uważam że polki są dużo bardziej ciepłe, wyrozumiałe i otwarte od ukrainek. Dbam o swój wygląd i zawsze na każdej imprezie, jakaś polka chce ze mną zatańczyć i nie jest dla niej poniżeniem powiedzieć mi komplement. A ukrainki stoją pod ścianą i uśmiechają się jak głupie. Mam 5 lat młodszą narzeczoną i dla niej nie jest problemem, że jestem chwilowo ( ͡° ͜ʖ ͡°) bez pracy i na utrzymaniu rodziców

Gość gość
Młode ukrainki sa takie same jak Polki nie licz na cuda , znam jedna bo się wprowadziła na osiedle na oko 19 -22 lata co drugie słowo "Ja pier///dole " cala łapa w tatuazach i się popisuje

Gość gość
Nie można powiedzieć dobra doopa ale taka tepa bladz ze az boli

Gość gość
Ukraińcy to okropny, fałszywy naród. Zdrada to u nich norma. Przecież ci faceci co tu przyjeżdżają do pracy bez żon i rodzin to każdą laske bajeruja i do łóżka ciągną. Dziewczyny puszczają się gorzej niż Polki z ciapatymi w Anglii, widzę to na codzień więc wiem co mówię, bo w moim mieście jest teraz tak, że w każdej dzielnicy, w każdym bloku mieszkają jacyś Ukraińcy. Poznasz kogoś to ci nie powie że już ma męża/żonę. To kvrvvy są, i baby i faceci.

Gość gość
U mnie w bloku też mieszka ukraińska rodzina , facet zarabia na dom a babka z domu wogole nie wychodzi , a z tym podrywaniem to może być prawda , kiedyś jak czekałam na stacji na kupno biletu to przede mną byli Ukraińcy co kupowali bilety chyba do jakiegoś swojego miasta mniejsza z tym , i Ci ukrainscy faceci tak bajerowali ta blondynke z okienka tak jej slodzili tak robili maślane oczka , szczerze to nie wierzę ze nie mieli żon w tym wieku

Gość gość
I z tych wszystkich bajerujacych ta blondynke facetów tylko jeden młody Ukrainiec stal nie śmiało z boku , widać że ta kobieta z okienka nie przywykla do takiej natarczywosci bo się uśmiechała ale z takim zaklopotaniem

Gość gość
Oni na ulicy zaczepiają, numer chcą, umawiać się. A obrączki nie noszą. Dziewczyny, uważajcie na nich, oni maślane oczka robić potrafią. Na Ukrainie to co drugie małżeństwo się rozwodzi. To taki naród. Ktoś tu pisał o tradycjach - oni nie szanują tradycji, oni szanują pieniądze, kombinują, kradną, oszukują. Nie warto się z nimi zadawać. Ten naród jest gorszy niż najgorsza polska patologia.

Gość gość
No w sumie w Polsce jest mniej statystycznie rozwodów niż na Ukrainie i to dużo mniej .... już nie mówiąc ze ukraincy sami o Polakach mówią ze to bardzo religijny naród szanujący starszych , czyli to brzmi tak jakby oni nie szanowali :o

Gość gość
Bez przesady sa takie i takie ukrainki , te starsze sa bardziej tradycjonalne te młode już dużo bardziej nowoczesne ale ukraincy sa tak samo różni jak polacy , nie ma co się nastawiac ze sa wszystkie zle ani tym bardziej ze sa wszystkie dobre

Gość gość
A Ci fanatyczni miłośnicy ukrainek sa tak samo zalosni jak fanatyczne fanki Arabów i czarnych

Gość gość
Ale dużo łatwiej trafić na wartościowego człowieka Polke albo Polaka niż na wartościowego Ukraińca czy Ukrainke. Tam patologia to większość, a normalni wartościowi ludzie są dosłownie na marginesie społeczeństwa, odwrotnie jak w Polsce.

Gość gość
Narodowość nie ma nic do rzeczy , myślę ze Bóg równo porozdzielal dobrych i złych lud*******ażdym kraju