Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela ile razy mam ci powtarzać że opole nie jest dziurą wbij sobie

Polecane posty

Gość gość

To do łba ile razy mam ci to powtarzać?

Gość gość
Ps w opolu wszystko jest i nic nie brakuje w opolu są kina teatry filharmonia amfiteatr uczelnie banki sklepy duże galerie handlowe ogród zoologiczny dużo szpitali obiekty sportowe sportowo rekreacyjne biblioteki domy kultury muzea galerie sztuki salony samochodowe itd więc wszystko jest a wg ciebie opole to dziura? A byłeś tam? Nie nie nie i jeszcze raz nie

Gość gość
możesz te brednie wypisywać codziennie do swojej usranej śmierci i w niczym nie zmieni to faktu, że jest to prowincjonalna mieścina

Gość gość
Ile razy mam ci to powtarzać że opole to nie jest dziura i opole nie jest dziurą ani zadoopiem a twoje zdanie się nie liczy bo masz poniżej zera procent racji po pierwsze bo jesteś głupi niewyksztalcony bo gdybyś był wykształcony to byś nie pisał k***a chuj p***a w*********j czy byś nie nazwał mnie czubem i poyebancem bo byś wiedział że takich słów sie nie używa po pierwsze a po drugie nigdy nie byłeś w opolu więc twoje zdanie się nie liczy

Gość gość
Ps opole to prowincjonalna mieścina tak? Przecież opole ma niskie bezrobocie i jest tak samo jak Wrocław miastem wojewódzkim czyli jest miastem regionalnym o identycznej randze co Wrocław ps to co pisze to nie brednie przecież opole ma kina teatry filharmonie amfiteatr muzea galerie sztuki galerie handlowe wszystko ma to co we Wrocławiu a wg ciebie mimo że to wszystko ma jest dziurą?

Gość gość
Ps opole to nie dziura i prowincjonalna mieścina bo jest miastem wojewódzkim po pierwsze a po drugie opole jest bogatsze niż Wrocław i wiele firm ma główne siedziby w opolu i wiele z nich zostało założonych w opolu jak np Itaka czy Sindbad itd ile razy mam ci to powtarzać że opole to nie jest dziura byłeś kiedyś w opolu? Nie nie nie x milion nie nie nie i gooofno mega wielkie goofno wiesz o opolu i opole to nie dziura ani zadoopie

Gość gość
Opole to nie jest dziura ile razy p***bobroken mam ci to powtarzać? Ps będziemy mieć ten festiwal czy tego chcesz czy nie ps widać broker sroken p***broken że goofno wiesz o opolu ps oprócz KFPP mamy też wiele krajowych i zagranicznych i międzynarodowych festiwali jak np Drum fest i wiele innych sprawdź w Google i skoro goofno wiesz o opolu to stul pysk suko