Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepewna24

Niepewność

Polecane posty

Od ponad pięciu lat byłam z chłopakiem w stałym związku. Wiadomo, nie zawsze było kolorowo ale przecież nie ma związków idealnych. Ponad rok temu wyjechałam z nim z rodzinnego miasta aby poszukać pracy i w końcu razem zamieszkać. Do czasu aż oboje pracowaliśmy było na prawdę fajnie. W chwili gdy jedno i drugie stracił stały dochód jakoś nie potrafiliśmy odnaleźć wspólnego języka. On uciekł w gry a ja... cóż, zastanawiałam się nad zerwaniem. Była agresja, wyzwiska... Ciężko to wszystko było znieść. W tym trudnym dla mnie momencie pomagały mi rozmowy z koleżanką i kolegą... Mój facet nie wiedział, że z kimś piszę... Wiem, że to nie było fair wobec niego ale nie wiem sama czy to ze strachu czy bardziej z obojętności co do jego osoby, po prostu mu o tym nie powiedziałam... W końcu się dowiedział, przez przypadek... Nie chciałam mu powiedzieć kim jest ten chłopak. kręciłam, wymyślałam, znowu wygrał STRACH... W końcu do niego zadzwonił... On z zemsty powiedział, że się z nim przespałam i rozpętało się piekło... Dopadł mnie na moim osiedlu, uderzył, skopał i zgasił papierosa na głowie,,, Później mówił, że się zabije, że zrobi sobie krzywdę, że na pewno go zdradziłam... Do mojej koleżanki pisał anonimowo... Ona, nie wiedząc z kim pisze, powiedziała, że seksu nie było ale było całowanie... Koszmar powrócił i trwa nadal... Od ponad roku, dzień w dzień, mówi, że mam się przyznać do zdrady, że na pewno coś się wydarzyło... Ja już nie wiem co robić... Rozmawiałam z jego rodzicami, ostatnio przy nich zrobił akcję a później, jak się zdenerwowali, napisał, że tego pożałuję, że robię z niego wariata przy rodzicach, że go z nimi skłócam.. A ja się boję wychodzić z domu, wszędzie widzę jego twarz a jak przejeżdża samochód to aż mnie zimne poty oblewają,,,

Gość gość
Dopadł mnie na moim osiedlu, uderzył, skopał i zgasił papierosa na głowie,,, x O Matko nie wiem czy za ten rodzaj inwencji dodawać czy odejmować punkty, ale gdyby to była prawda to, aż nic nie powiem:(

Gość gość
Uderzyl, skopal, zgasil papierosa na glowie, dzisas, potrzebujesz psychopaty sadysty ? Gdyby tak dla jaj ktos co miesiac odgrywal sie na tobie. Horror, co ty z nim robisz kobieto? Tyle przemocy cie nie przekonalo, potrzebujesz uciekac kiedys w nocy z dziecmi? Pomysl sama, ten facet to psychopata.

To wszystko co napisałam jest prawdą... Moje piekło trwa już ponad półtora roku, dzień w dzień słyszę o tym, że muszę się przyznać do zdrady bo on zawsze ma rację.... Nie potrafię jakoś kategorycznie rozwiązać tego problemu...

Gość gość
Nie potrafię jakoś kategorycznie rozwiązać tego problemu... x Czekasz, aż on to zrobi ? Odważna jesteś ( skoro to co piszesz to prawda)

Gość gość
10.34 serio jestes taka idiotka I masochistka ze nadal w tym tkwisz?!

Gość gość
Ale to ty jesteś z nim w związku ?

nie jestem ani masochistką jestem po prostu uwięziona i choć to może zabrzmi dziwnie, kocham go ale szczerze się boję...

Gość gość
Poszukaj pomocy zanim będzie za późno. I nie tłumacz sobie tego uwięzieniem czy miłością bo to nie ma z tym nic wspólnego. Nadal trudno mi uwierzyć, że to prawda :o i ciagle mam nadzieje, ze głupie prowo i komuś się nudzi.

Gość gość
Z wrażenia "to" * zjadłam :o

To nie jest ani głupi żart ani jakaś wyimaginowana sytuacja... Zastanawiałam się nad pójściem do psychologa... Nie odzywamy się do siebie już od paru dni a mnie każdego dnia brakuje tlenu do oddychania... Nie wiem czy popadam w jakąś depresję czy paranoje ale boję się czasami wychodzić z domu i jedyne co mnie ratuje to praca

Gość gość
To się przestań zastanawiać i jak najszybciej to zrób. Może być tylko gorzej :(

Gość gość
Co tu pomoze...pojdzie psychologa ale I tak go nie zostawi. Bedzie sie meczyc w imie milosci jednostronnej. To masochizm, ale niekotre lubia byc bite I ponizane, autorka tez, a tlumaczy sie jakby byla kajdankami do niego uwiazana...brak slow DLA glupoty. Co byscie nie napisali to I tak ona nie zerwie, gdyby miala troche rozumu I godnosci to juz dawno by od niego odeszla.