Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże dopomuż mi

Boję się że się nie dostane się do technikum.

Polecane posty

Gość Boże dopomuż mi

Boję się że się nie dostane się do technikum. Niewiem co robić jeszcze nie wiem jak poszły mi testy mam nadzieje że nie najgorzej moja średnia to około 3.7 złożyłem papiery do informatyczno-wojskowej jak mnie tam nie przyjmą to nie mam gdzie iść a jest duży popyt na tą klase. Niewiem co teraz robić pomużcie ! Jeżeli ktoś ma taki sam problem albo miał prosze aby się wypowiedział.

Gość gość
idz do jakiegoś Lo. Albo do innego technikum do kilku szkół złóż papiery. Do tehnikum informatycznego.

Gość gość
Idz do lo mundurowego. I tak żaden pracodawca nie patrzy jakie technikum skonczyłeś. A na jakie studia chcesz iść w przyszłości jak na informatyczne to poprostu idz do liceum badz technikum informatycznego lub technikum ekonomicznego.

Gość gość
Zapisz się do technikum weterynaryjnego bądź jakiegoś technikum informatycznego. I póżniej możesz iść na studia medyczne, pielęgniarskie lub weterynaryjne. Już na studiach pielęgniarskich proponują pracę bo jest takie zapotrzebowanie na pielęgniarzy . Ja skonczyłam pielęgniarstwo i nie musiałam się o nic martwic a wszytskeigo idzie się nauczyc