Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie najobrzydliwsze rzeczy robicie lub widziałyście, że robią inni?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj byłam w sklepie, spory supermarket i dużo ludzi. Tylko dwie kasy otwarte. Jedna kobieta z kolejki na przeciwko obgryzała paznokcie i zjadała. Ohydne.

Gość gość
U mnie pod klatka menel sciagnal gacie, oparł sie o mur i wysrał na mięęko, brudzac chodnik i owy mur.

Gość gość
u mnie facet na klatce sąsiad leżał cały dzień i spał. taki stary menel. po kilku godzinach narobił pod siebie. smród straszny. wezwali straż miejską.

Gość gość
moja matka drapała sobie włosy łonowe szczotką do włosów. widziałam to jako dziecko przez przypadek. ohydne i przez kilka miesiący brzydziłam się matką

Gość gość
Teściowa pod drzwiami w obszczanych spodniach, teściowa nay****a w parku wódą w biały dzień, straż miejska prowadząca ją obrzyganą i obszczaną przez moje osiedle. Teściowa nie myjąca się miesiącami wydzielająca taki typowy smród menela. Dno społeczne ? Owszem. Pielęgniarka z wykształcenia, mieszka w Berlinie, całe życie na zasiłkach, bo ona nie do roboty stworzona. Prawdopodobie chora na dekiel, odmawiajaca leczenia, skłócona ze wszystkimi.

Gość gość
A ja dłubie i zjadam swoje strupki.

Gość gość
Nie myje rąk po tym jak się masturbuje. Wkładam palce do cipki i robię to. Potem już są, suche, ale ciagle jest ten specyficzny zapach. Normalnie idę tak do sklepu i wybieram warzywa, owoce, bułki. Jakoś podnieca mnie to. Taki samo jak to że przekazuje pieniądze tymi rękami kasjerce, a ona dalej. Nigdy bym się do tego imiennie nie przyznała.