Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona czyta to forum jestem przerażony jej głupotą

Polecane posty

Gość gość

Zawsze wydawała mi się mądrą babką. Dużo czyta, uczy się języka. A często przesiaduje na tym forum. Raz zapytałem co czyta odpowiedziała kobiece tematy, nie będzie cię to interesowało. Uśmiech i tyle. A teraz widzę, że prawie nie ma dnia, żeby sobie te 15 -30 minut nie posiedziała. Nie wtrącam się na co wykorzystuje wolny czas i jakie ma sposoby relaksowania. Dzisiaj sprawdziłem to forum i jedno wielkie dno. Chamskie odpowiedzi poziomu patologicznego. Brak szacunku, wszechobecna krytyka. Wiem, że internet daje możliwość hejtowania bez odpowiedzialności. Ale po co to czytać? Kobiety weźcie się za coś konkretnego, rozwijającego. Dlaczego człowieka ciągnie do gnojenia innych? I niestety moja żona też wciągnęła się w takie głupoty. Szkoda gadać.

Gość gość
Dysputy o ledowym oswietleniu, ogrodzie czy wyposazeniu kuchni w Sheeffer uwazasz za ehm,szkoda gadac, sa takie i inne tematy.

Gość gość
A może czyta dla rozrywki?

Gość gość
w duzym stopniu masz racje. ja czasem jestem przerazona co ludzie anonimowo potrafia wypisywac, jak latwo przychodzi obrazanie innych. i to doslownie o nic, bo ktos obudzil sie w takim nastroju ze chce komus zepsuc dzien i naublizac

Gość gość
Mój mąż też jest zły, że czytam Kafe. Z reguły robię to gdy nie ma go. Uważa, że wartościowi ludzie nie wypisują takich rzeczy jak tu. Ale ja czasem lubię się pośmiać.

Gość gość
wiesz co masz rację, raz na jakiś czas wchodzę tu i zawsze żałuję bo to zmarnowany czas.

Gość gość
a ile ta twoja stara napieprzyła dzieci, bo czy więcej dzieci tym gorsza głupia

Gość gość
ty tez jestes głupi najwyrazniej bo mojemu mezowi nigdy nie przyszłoby do głowy tu zagladac mimo tego ze wie ze czytam kafeterie. poza tym jestem ksiegowa-dokształcam sie cały czas.

Gość gość
autorze a twoja matka co czyta, bo może jeszcze większe głupoty typu Fakt, Super Expres i w dodatku za to płaci jak inne znudzone baby w jej wieku???jej wolno???tak cie boli to 15 min., a jakby żona siedziała z gazetą czy po prostu z kubkiem picia w ręce to też by cie bolało że odpoczywa???

Gość gość
Mój mąż też nie uznaje tych głupot co się tu czasami wypisuje. Niekiedy mu cytuje to też się dziwi czemu tu wchodzę ale lubię poczytać głupoty od czasu do czasu

Gość gość
Mój mąż też jest zły za czytanie tego forum, bo nie rozumie, że czytam tylko te tematy, które mnie interesują i związane są z moimi problemami czy też problemami dziecka. Jak on siedzi na Facebooku, to jest w porządku.

Gość gość
Autorza zamiast tracić czas na wyzalanie sie na kafe to może weź się za coś konkretnego. Co Twoja żona takiego przeczytała że czujesz się zagrozony? Czyzbys miał jakieś problemy? Hm...