Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt normalny nie studiuje w opolu na tych śmiesznych szkółkach dla nieuków

Polecane posty

Gość gość

bo to są śmieszne szkółki dla nieuków, którzy nie potrafią i nie mogą się dostać na prawdziwe studia w prawdziwych uniwersytetach prawdziwe szkoły to UW, UWr, UJ, UAM, UMCS itp. a nie te śmieszne opolskie szkółki dla studentów z okolicznych wiosek. Jak ktoś chce miec prawdziwe wykształcenie to startuje do prawdziwych uczelni. A jak się nie dostanie bo jest za słaby to idzie do takich sorbon jak w opolu, tarnowie czy innej legnicy

Gość gość
rzeczywiście te sorbony zamykają listę najlepszych uczelni polskich :D to dobitnie świadczy cóż to za kaganki oswiaty są :D

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Wbij sobie to do łba gościu od homocwela że w Opolu to nie są śmieszne szkółki dla nieuków tylko normalne uczelnie nie różniące się poziomem kształcenia od UW UJ itd ps słyszałem że wiele osób z dużych miast wybiera studiowanie w Opolu czyli to znaczy głupku że uczelnie w Opolu są takie same i nie są śmiesznym szkołkami dla nieuków głupku hejterze wpisz sobie w Google jak dużo osób studiuje w Opolu z większych miast od Opola i sobie chwali nie wierzysz j****y hejterze to wpisz sobie w Google durniu i nie udawaj wszechwiedzacego eksperta od Opola bo nim nie jesteś wiesz dlaczego? Bo nigdy tam nie byłeś więc goofno gościu od homocwela wiesz i się przestań wreszcie wywyższać i udawać niewiadomo kogo ps ja do Opola od dziecka jeżdżę i znam opole od dziecka i to ja jestem ekspertem od Opola bo znam opole od dziecka i to ja mam rację i żaden śmieć co nigdy nie był w Opolu nie wmówi mi że jest inaczej ps ja od dziecka aż do dziś bardzo często również jeżdżę do Wrocławia i mam porównanie z Wrocławiem i jakoś mimo że Wrocław też od dziecka znam nie twierdzę że opole to dziura bo opole nie jest gorsze od Wrocławia ps ja do Wrocławia i opola od dziecka jeżdżę i mam porównanie a ty nawet nie byłeś we Wrocławiu a o Opolu to już nie wspomnę więc zamknij ryj

Gość gość
koleś się zapętlił że on "od dziecka" buahahaha

Gość gość
a ty się dalej kretynie rzucaj i faktom zaprzeczaj nie musze ci niczego udowadniac, nie wiem czemu sobie ubzdurałeś że w opolu czy wrocławiu nie byłem, ale mam to gdzies. Znam oba te miasta. Oba są ładne, co nie zmienia faktu, że opole jest zadoopiem. Tak samo jak ładny jest na przykład przemyśl, a mimo to jest dziurą, podobnie jelenia góra czy rzeszów. ty masz jakąś chorą fiksację i powinieneś być na psychotropach, bo to niebezpieczne dla ciebie samego jest

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Rzeszów gościu od homocwela nie jest dziurą ani zad***em bo to stolica Polskiej innowacji i najbardziej innowacyjne miasto w Polsce z przemysłem IT Rzeszów to najszybciej rozwijające się miasto w Polsce z innowacyjnymi rozwiązaniami i z multimedialnym rondem w Rzeszowie jest niskie bezrobocie i Rzeszów to jedno z dwóch miast w Polsce po Warszawie gdzie rośnie liczba ludności dziś w Rzeszowie jest 188 tysięcy mieszkańców a rok temu było 187 tysięcy mieszkańców a w 2005 roku w Rzeszowie było 163 tysiące mieszkańców i co dalej twierdzisz że Rzeszów to dziura? ps ani Rzeszów ani opole ani Wrocław nie są dziurami

Gość gość
Masz rację autorze nikt normalny nie studiuje w opolu!!! Tam studiują nieuki

Gość gość
Słabi studiują w opolu i głupki

Gość gość
Kołbuc nie może tego pojąć

Gość gość
Kino