Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet, który nigdy wam nie dał kwiatka..kocha?

Polecane posty

Gość gość

Czy mam sie przejmowac? Moj facet nigdy nawet na imieniny dzien kobiet nie dał mi kwiata.... Pieknych róż... Mowi,ze zakochany kocha...ale kwiata nigdy:(

Gość gość z Paryża
Ty serio pytasz???

Nie wiemy na przykład, czy umiecie szczerze rozmawiać i czy on wie, że chciałabyś dostać kwiatka - ani jak wyglądały prezenty w jego rodzinie, może były praktyczne. Ani w jaki sposób okazujecie sobie uczucia. Nie wiemy nic o nim, a mamy oceniać? Po czym?

Gość gość
Dal.Ale baaaardzo rzadko. Glownie to jakas czekolada, wieksza bombonierka. ..raczej mało.

Gość gość
Dawał.Ale tak do 50zl..kilka razy bilet gdzies. generalnie ja zarabiam mniej niz on a juz bym mu np cps za 100zł kupila.Nie byloby mi żal. Ajemu...nie wiem

Inaccesible spytał czy mu o tym mówiłaś, a ja powtórzę pytanie, bo to dość istotna kwestia. Przy czym już teraz widzę, że dla Ciebie ważniejsze jest ile kosztował prezent, a nie pamięć.

Gość gość
Nie chce czuć sie oszukana, ze jestem z :braku laku. A on twierdzi inaczej,Pol roku razem, od niedawna seks.Jestesmy razem.A on malo "inwestuje". A to jest wazne

Gość gość
Ale co mam mu powiedziec,ze chce dostac coś "droższego"?Wspominalam mu,ze nie lubie drobne upominki, bo to norma. Nic nie skapował. Na urodziny dostalam torta...

Gość gość
Nie:( Niestety:( jak to jest z tymi prezentami w zwiazku?

Gdyby mi moja druga połówka powiedziała, że lubi kwiaty, dostałaby kwiaty. A gdyby mi powiedziała, że oczekuje droższych prezentów, to zastanowiłbym się, czy ten związek ma sens.

Gość gość
Ja mu tego nie powiedzialam,ze chce droższe, bo sama mu taki dalam. Ale o kwiatku wspomne.Jak przyjezdza do mnie to pyta co chce slodkiego.Mowie,ze moze cos do picia,piwko pepsi ..to kupuje. Ale imieniny to cos innego. I urodziny.:(

Gość błękitnaa
No nie kwiaty świadczą o uczuciach przecież. A te chyba Ci okazuje?

Gość gość
Kiedys sie zapytal (robil fuche i zarobil duzo) co bym chciala dostac.Opdowiedzialam,ze lubie niespodzianki nwet małe,ale niespodzianki.I nie dostalam nic:(Temat sie rozpłynął...

Gość gość
On powtarza,ze lubi zarabiac.I chcialby sie zwiazac z kobietą , ktora "umie oszczędzac"/Nie wiem co to znaczy,ale w takim wypadku wlasnie przestalam mowic ,ze cos chce,nawet jak sam zapytał. Nie jestem rozrzutna choc lubie zaszalec.

Gość Taki Zielony
Facet to facet do choroby powiedz mu daj mi kwiat i naucz go tego że cieszy Cię to, czy to jest takie skomplikowane dla Ciebie?

Gość gość
Ok tylko,ze raz powiedzialam,ze lubie drobne fajne upominki.I ..nic od tej pory nie dostalam.Przeciez perfum za 50zl juz tez są fajne,np adidas..

Gość gość
Może nie tyle że nie kocha co po prostu jeszcze cię sprawdza;) Ja swojej byłej nigdy nic nie podarowałem i mnie po pół roku zdradziła - więc chyba dawać warto te prezenty w ramach dowodu miłości. Ale to tylko materializm gdy ktoś domaga się podarków - dla mnie to trochę niedojrzałe,choć nie jestem kobietą wiec mogę się mylić.

Gość gość z Paryża
Dorosnij potem baw się w związki

Gość gość
Kocham go i zalezy mi na nim. Pytam, bo moje kolezanki dostają cos od swoich facetów, slyszałam,ze jak facet nie wydaje pieniedzy na kobiete, to "nie inwestuje w nią"wiec nie żal mu jak to sie rozpadnie. Pytam bo chce sie dowiedziec jak najwiecej.Kolezanki sie ze mnie śmieją,ze mu żal kasy na mnie

Gość gość
dostałaś tort a nie torta

Gość gość
twoje koleżanki to straszne materialistki - sama sobie jednak musisz odpowiedziec na pytanie czy go kochasz i czy on ciebie? Prezent o czymś świadczy ale też nie - może i cie kocha jak cos kupuje albo po prostu chce cie kupić? to jest jak loteria - nie zagrasz to nie wiesz... Nie patrz na niego pod tym kątem - sprawdzaj bardziej to czy cię rzeczywiście kocha,szanuje,okauje czułość i zrozumienie ... reszta przyjdzie z czasem i jest tylko dodatkiem.

Gość gość
A na jakie okazje facetowi wręcz wypada cos podarowac kobiecie?

Gość gość z Paryża
Masz 16 lat?

Gość gość
ok Czytalam ksiązke "Faceci kochają zołzy" i tak padlo takie zdanie,ze jak facet nigdzie cie nie zabiera, nie inwestuje w ciebie to albo A) gołod***ec biedny, nie ma ci nic do zaoferowania b)nie inwestuje w ciebie bo mu na tobie nie zalezy

Gość gość
czytaj więcej takich książek to będziesz jeszcze mądrzejsza inaczej niż teraz to udowodniłas:) To w takim razie facet ma prawo wybierać tylko te seksowniejsze i z większymi piersiami. Bo skoro się z toba nie kocha: :)to masz małe piersi :)jesteś fatalna w łóżku :)brzydka dostrzegasz jakie to płytkie?

Gość gość
i nie perfum tylko perfumy analfabetko