Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Host

Czy wy też nie możecie pracować na komputerze w domu?

Polecane posty

Gość Host

Czy tylko ja tak mam: Przychodzę do domu,z planem zrobienia 5 rzeczy na komputerze,pełna planów.Włączam go i nie mogę nic zacząć,ale z zapałem komentuje wszystkie fora ,przeglądam wiadomości,nowe wpisy na facebooka Nie mogę nic zacząć ,czuje blokadę przed czymkolwiek.Puste mieszkanie,nikt tu nigdy nie przychodzi,ten biały ekran i ja nie mogę niczego zacząć,mimo że mam kupę rzeczy do zrobienia od wielu miesięcy. Gdybym tak mógł wyjść z tym laptopem np na dwór,na ławkę ,na plac zabaw,na rynek,gdzieś do galerii,tam sobie usiąść,to wszystko bym zrobił bez problemu,podokańczał wiele prac dawno zaczętych.A tu jak sam siedze w mieszkaniu nie mogę,nie dam rady,niczego. Leżą:projekty,podania,wnioski,prace do napisania,zestawienia,prezentacje. Nie mogę ,po prostu nic. Dlaczego tylko ja tak mam?

Gość gośćc555587
nie tylko ty tylko tysiące i miliony osób,zostałeś wdrożony w system ,no niestety,emisją fal z kompa:-) zostałeś usztywniony wsadzony w lęk i unieruchomiony,komentowanie portali to taka plomba na lęki ,nie powiem kto ci to wczepił bo i tak nie uwierzysz,zrób doświadczenie ,odłącz kompa na 2 dni całe zero wchodzenia,spójrz na niebo ,poczuj siebie i radośc życia,odetniesz tak przyssawki ,potem siadasz i wykonujesz co zaplanowałeś ,2 h i odczujesz już wciąganie,wtedy się odetnij,to nie takie proste :-/ :-)