Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieciowe jedzenie? Auchan Intermarche Lidl Kaufland

Polecane posty

Gość gość
najlepsze jedzenie jest prosto od rolnika ale też i cena wyższa ale za jakość jedzenia trzeba płacić

za niska przetworzona zywnos trzeba placic. Zdrowiem. Jesli ktos woli pieniadze od zdrowia to nikt mu nie zabrania sie truc

Gość gość
Odkąd Polskę zalały supermarkety pojawiło się dużo śmieciowego jedzenia dlatego trzeba patrzeć na skład danego produktu i nie kupować tego najtańszego jedzenia a ja generalnie preferuje małe sklepy podwórkowe.

Gość gość
Polecam też aplikację na telefony POLA bardzo przydatna aplikacja na smartfony zachęcam do poczytania do czego służy aplikacja POLA :)

Gość gość
byle gdzie i tak każdy z nas zdechnie na raka a na eko-jedzenie nie mam pieniędzy, nie stać mnie

Gość gość
Polecam też aplikację na telefony POLA bardzo przydatna aplikacja na smartfony x i co ci to da ? to, że polski producent = lepsza jakość ? 3/4 polskich produktów to obrzydliwy syf i gnój, popatrz na składy polskiego żarcia w biedronce, jedna wielka masakra ja zawsze patrzę na skład, potem na cenę, a czy produkt jest made in poland czy france czy germany to juz ma najmniejsze znaczenie

Gość gość
Śmieciowe jedzenie czyim kosztem? Może to też sposób oprócz bogacenia się to sposób na zmniejszanie populacji? Takich sposobów na zmniejszanie populacji jest wiele ale szkodliwe jedzenie to może jeden z tych sposobów? Większa ilość chorób? Bezpłodność? A wiadomo kto / jakie organizacje dążż do zmniejszania populacji na świecie...

w sklepach kroluja produkty miesne i nabial a wiadomo jak zwierzeta sa traktowane ja chce jesc weganskie posilki a nie mam pomyslu co i koncze na tym ze jade do mcdonalds na bigmaca :/

Gość gość
" a czy produkt jest made in poland czy france czy germany to juz ma najmniejsze znaczenie" Ma duże znaczenie. Trzeba pamiętać żeby to był 100% polski produkt od polskich rolników a nie sprowadzany zza granicy do (niektórych) polskich firm a tu tylko pakowany.

Gość gość
nie polecam niemieckich i francuskich supermarketów

Gość gość
ja nie polecam portugalskiej biedronki śmierdzi, pełno cebulaków, meliniarzy, biedaków

Gość gość
Czytałem że do supermarketów w Polsce często trafiają produkty żywieniowe gorszej jakości jak do tych samych supermarketów we Francji, Niemczech i innych zagranicznych. Ta cała UE to jeden wielki przekręt

Gość gość
przypomnij sobie co robił constar ze starachowic albo polaki cebulaki co sprowadzały 50 letnie szwedzkie mięso w puszkach i karmiły tym innych polaczków albo cebule które sprzedawały sól drogową jako jadalną polak polaka truje najbardziej polak jest gotowy zabic za euro

Gość gość
Głupi jesteś. W Polsce mieszka dużo "polaków" przebierańców jak np. te w PO, nowoczesna.

Gość David25
Polskie jedzenie jest najzdrowsze niż te sprowadzane z zagranicy tyle w temacie.Ja od długiego czasu wspieram tylko polskich producentów żywności bo i zdrowsze jedzenie i wolę dać zarobić Polakom