Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie jakies ulubione produkty spozywcze lub inne które kupujecie w lidlu?

Polecane posty

Gość gość

podzielcie sie. widze ze sa jakies ogórki malosolne w ofercie i nie wiem czy dobre ,drogie sa bo po 8 złotych wiec jak ma wydac tyle to wole wiedziec czy warto.:)

Gość gość
Generalnie w tych dyskontach typu Biedronka, Lidl jest jak dla mnie mały wybór produktów, tylko gdy są akcje tematyczne pojawia się tam coś ciekawszego. Wolę iść do większego supermarketu gdzie mam 10 marek twarogu i różne objętości do wyboru niż do Lidla gdzie są dwie w tym jedna lidlowska (która nie zawsze jest porównywalna jakościowo ze sprawdzonymi producentami).

Gość gość
Maślanka, kefir, jogurt naturalny. Pasta do zębów w zielonej tubce, pieluchomajtki dla córci, chusteczki do pupy, mydło. Lidl i Kaufland to "bliźniacze sklepy" także sporo produktów mają takich samych tylko opakowanie inne.

Gość gość
wodka :)

Gość gość
'Piramidki smaku' do rosołu, pomidorowej, żurku i barszczu - sa 4 rodzaje ale te dwa ostatnie bardzo rzadko bywają :D ZARĄBISTA SPRAWA! same zioła, zero chemii, a wszystko w wygodnej saszetce i ten aromat :)

Gość gość
Pomidory w puszce. Passata pomidorowa w szklanej butelce. Jarmuż, szpinak młody w torebce. Mleko w butelce. Jaja z wolnego wybiegu. Chipsy jabłkowe. Ricotta. Parówki - 93% mięsa, bez azotynów! Worki na śmieci. Świetny krem do rąk własnej marki Lidla - Cien Chusteczki odświeżające. Zwykłe chusteczki.