Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać własnego adwokata

Polecane posty

Gość gość

Jestem właśnie w trakcie sprawy rozwodowej i cholernie spodobał mi się mój adwokat. Myślicie że jest szansa go jakoś poderwać? Z mężem niestety poszliśmy na noże i adwokat zna największe brudy z okresu małżeństwa. Boję się ze to nie służy mojemu wizerunkowi, no i w ogole adwokat taki wyksztalcony i inteligentny a ja jestem pewnie tylko jego kolejną klientką.... Chociaz bardzo chciałabym zeby się mną też tak zauroczył :(

Gość gość
zależy co to za brudy. Jeśli notorycznie zdradzałas męża to na pewno nie służy to twojemu wizerunkowi

Gość gość
nie zdradzalam na szczescie, ale maz powyciagal jakies nasze klotnie itp probujac zrzucic na mnie wine - oczywiscie reszta argumentow jest przeciwko mojemu mezowi, no ale mimo wszystko, jak wiem ze on czytał te smsy i inne wiadomosci ktore mi maz powyciagał to sobie mysle ze nie swiadczy to o mnie zbyt dobrze...

Gość gość
Profesjonalista nigdy nie romansuje z klijentkami no hyba że mu się wypniesz to może nie pogardzi i zak***si ale wątpię po wszystkim czego się nasłuchał o tobie

Gość gość
no wlasnie tez mi sie tak wydaje, ze bedac jego klientka nie moge liczyc na nic wiecej, nawet po zakonczeniu sprawy - no bo wiadomo ze nie w trakcie. szkoda. :(

Gość gość
Prowo. Trudne sprawunki odcinek 1634.

Gość gość
super, chyba musze obejrzec :D