Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia2711

Przyjazd z czarnoskórym chłopakiem do Polski?

Polecane posty

Gość Natalia2711

cześć, mam 18 lat, mój chłopak też. Od dwóch lat jesteśmy razem, oboje mieszkamy za granicą. Chciałabym w wakacje za rok przyjechać z nim do Polski. Mam obawy chyba z wiadomego powodu. Pochodzę z mniejszego miasta, niby jest to stolica województwa, ale wiem, jak tam ludzie reagują. Nie chcę, aby chłopak sie zawiódł, ponieważ bardzo chciałaby do mnie przyjechać. Boje się, że ludzie bedą sie gapić albo obgadywać. Może lepiej, jeśli pojedziemy do Warszawy, Krakowa lub innego większego miasta? Macie jakies pomysły? Może niepotrzebnie się tak przejmuje... Moja rodzina nadal nie może tego związku zaakceptować i twierdzą, że robię wstyd, dlatego mam obawy co do przyjazdu z nim.

Gość gość
Rodziną sie nie przejmuj - to patologia. A czarniawego popychacza lepiej przemaluj - bo nawet we Warszawie jak cie chłopcy zobaczą z nim za rączkę - to może być nie ciekawie.

Gość gość
zmień obiekt swoich zainteresowań, nie mozesz pozszukac jakiegos wietnamczyka albo coś w tym stylu? :P

Gość gość
Żólci mają małe fujarki - nie to co czarniawy ;)

Gość gość
dużego ma q**sa ten twój bamboos?

Gość gość
Ja tam bym wolała żółtego, nie są agresywni, wydają mi sie jacyś tacy bardziej przyjaźni.

Gość gość
w Warszawie to w pape zarobisz ty i twój czarniawiec

Gość gość
Ja tam rasistą nie jestem - ale to że nie można strzelać do czarnych, to troche przesada!

Gość gość
Zmien na hindusa,oni sa wierni.

Gość gość
po co ci czarny? aż taka brzydka jesteś że na białego cie nie stać?

Gość gość
To prowo jest - ale udane na wesóło

Gość Natalia2711
Postanowiła już. Zostawię czarnucha w samolocie, nikt mnie z nim nie zobaczy w Polsce, ale nie będzie miał do mnie pretensji że go nie zabrałam. I wilk syty i owca cała

Gość gość
no a w samolocie zlap zoltego, rzuc w warszawie, znajdz hindusa, zostaw w samolocie, zabierz polaka, wyslij do roboty w uk, i nadal krec z czarnym..

Gość gość
Odpowiedzi na twój post mówią wszystko- możesz mieć problemy pokazując się z czarnoskórym chłopakiem w Polsce. Niestety dzisiejsza Polska jest bardziej ksenofobiczna niż kiedykolwiek. Można tu dostać w pysk za rozmowę w obcym języku, a co dopiero za "niewłaściwy" kolor skóry. Przyczyn jest wiele, na pewno nie jakaś wrodzona cecha warunkująca rasizm Polaków. In toto wcale nie jesteśmy bardziej rasistowscy niż reszta świata. Od kilku lat trwa ta nacjonalistyczna propaganda, która zaraziła ksenofobią zdrową część społeczeństwa. Od jakiegoś czasu jest strasznie w chuj, a będzie jeszcze gorzej.

Gość gość
A ja widziałem. Widziałem taką śliczną młodziutką Natalkę jak szła za rączke z taką małpą, Toto szło normalnie jak małpa! A na lumumbowie trafiłem na takiego bambusa, który stanął w przejściu i gadał sobie przez komórkę (dziwne że nie przez bęben!!) - i wszyscy musieli to coś omijać. A jak ktoś mu zwrócił uwagę, to zaczął szczekać po francusku ze ściągniętym ryjem. Ja tam rasistą nie jestem, ale że strzelać nie wolno?

Gość gość
Nie przejmuj się polaczkami oni nigdy nie dorosna do słowa tolerancja sa zazdrosi i tyle oni nigdy nie będą piękni hebanowi i naturalnie umiesnieni jak czarni

Gość gość
I nigdy nie będą mieli długi czarnych fujar, ściągniętych ryjów i nie nauczą sie chodzić jak małpy. Zazwyczaj bezrobotne.

Gość gość
"Boje się, że ludzie bedą sie gapić albo obgadywać" x tego się nie bój, bój się że wp*****l dostanie :D zwłaszcza od "tubylców" w małej miejscowości. afrykański "tubylec" spotka polskich :D

Gość gość
dlaczego ludzie wymyślają takie durne okreslenia jak "czarnoskóry"? przecież murzyn się mówi normalnie a nie wymyślać jakieś brednie.

Gość gość
Ponad połowa waszych odpowiedzi pokazuje, jaka z was cebula:) facetów boli to, że mają małego.

Gość Natalia2711
Jestem dumna z mojego chłopaka i nie mam zamiaru na nikogo zmieniać. Kocham go za to jaki jest. Mam powodzenie i to boli chłopaków, że wolę takiego "murzyna" niż białego Polaka. Wstyd mi za nasz kraj i nigdy w życiu nie chciałabym bym z Polakiem, są nudni i umieją tylko chlać piweczko pod sklepem, a co drugie słowo to każdy wie czego używają. Prostactwo i 0 elegancji. Moj chłopak jest moze i czarny, ale ma rozum, którego wy nie macie. Wyjedźcie kiedys gdzies, tego wam życzę. Zobaczcie jak zachowują sie ludzie kulturalni z elegancją, a jak Polacy w dresach z krokiem do kolan i piwkiem, wyśmiewający sie z każdego.

Gość gość
no to jak wyladujecie, to niech zalozy sandaly na skarpety, do reki daj mu piwo zubr, do drugiej reklamowke z biedronki i bedzie swoj!!

Gość gość
Chorzy ludzie jesteście. Ja widze tylko zazdrość w takich odpowiedziach, bo dziewczyny są tak załamane polskimi mężczyznami ze wolą poszukać gdzie indziej. Załośni ludzie :)

Gość gość
Większość osob wypowiadających sie powyżej widac nigdy nie wyjechała poza granice kraju. Szkoda ze nie widzieliście jak Polacy sie tam zachowują. Wstyd za nich jak nie wiem co. Pomazane bloki napisami ku"rwa, co chwile Polak klnący tak ze az wstyd sie przyznać ze to rodak.

Gość gość
Co w tym dziwnego ? Człowiek jak każdy inny murzyni sa sprawniejsi fizycznie

Gość gość
Sprawniejsi fizycznie i rzadko kiedy grubi. Maja wysportowane ciałka i są najlepszymi sportowcami. Tutaj trzeba przyznać racje. Polacy to raczej w druga stronę, ich piwne brzuszki nie przyciągają juz kobietek. Sorry panowie :)

Gość gość
Ja mam skandynawski i też fajny ,wysoki blondyn :)

Gość gość
Ja to bym chciała miec chłopaka nie Polaka ale niestety mieszkam w Polsce i tylko tacy w ofercie. Ani to kobiety nie zadowolili ani nic Polki piękne kobiety a Polacy to niezadbani mężczyźni ale wymagania to maja dopiero ze hoho. Za wysokie wymagania ...

Gość gość
A ma dużego? :)

Gość bambo na HIVa
Tępa młoda suka chce przywieźć bambo na wieś pokazać i się pochwalić aby inne suki z wioski zazdrościły, buehehehehehe, co za polska patologia