Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaluje ze kupilam nowy wozek bo teraz go nie moge sprzadac

Polecane posty

Gość gość

Kupilam wozek za 1600zl 2w1 W wyniku przeprowadzki wozek musze wnosic na 3pietro i ledwo daje rade. Chcialabym ten sprzedac i kupic jakas lekka spacerowke pozatym maly juz nie chce siedziec w gondoli. Wystawilam go za 900. Wozek uzywany pol roku! Na gwarancji do konca 2018r Obnizylam do 800 i dalej nic. Stan idealny. Prawie jak nowy. Zaluje ze nie kupilam uzywanej gondoli za grosze bo niedosc ze jestem w plecy to jeszcze mam problem ze sprzedaza

Gość gość
U nas po mieście chodzą tacy panowie z lekkimi ale mocnymi wózeczkami. Moze za niewielką dopłatą zechcą sie wymienić?

Gość gość
8:23 Haha bardzo zabawne. Sam sobie bujaj dziecko w takim wozku:-P Bez kitu fajny wozek za pol ceny. Nie mam na spacerowke help!!!!

Gość gość
No i co, chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
Oddaj za darmo. Ktoś weźmie

Gość gość
poważnie za 800zł chcesz sprzedać używany zaledwie pół roku? to tanio, u mnie dzieciątko w drodze, a poza tym każdy grosz się liczy więc za taką cenę byłbym zainteresowany, no ale chciałbym go zobaczyć, dasz link do ogłoszenia sprzedaży? masz tam jakieś fotki albo coś? pozdrawiam

Gość gość
Nowy wózek to się kupuje za te 1500zł jak sie chce mieć kilku dzieci, np moja siostra kupiła za 1800zł taki 2w1 głęboki wózek i spacerówka i po prostu chowała ten głęboki na strychu i leżał sobie, a z większym dzieckiem używała już tylko spacerówki. Potem jak mieli drugie dziecko to znów się przydał ten wózek głęboki i przy trzecim tak samo. Trójke dzieci ten wózek obsłużył i jeszcze jest w bardzo dobrym stanie

Gość gość
Dlatego nie warto kupować nowego. Ja kupiłam używany idealny stan za 800. A pierwsi właściciele dali za niego 2890, widziałam paragon.