Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia2202

Czy każdy chłopak tak ma ?

Polecane posty

Rozmawiałam z moim chłopakiem o zdradach i o tym jak widzimy wierność. Jestem w nim zakochana bardzo ponieważ czekałam na nasz związek 4 lata. Lubię zgadać do chłopaków ale nawet nie spojrzę teraz na innego i nie wyobrażam sobie zdradzić mojego chłopaka, nawet nie mam żadnych pokus. On z kolei powiedział że każdy chłopak na ulicy się obejrzy za dziewczyną, to jestem w stanie zrozumieć ale dodał że jest wiele pokus i zawsze jest jakaś chęć do innej dziewczyny, jednak kocha mnie i nie zdradzi bo tak trzeba i nie chce mnie stracić. Nie wiem czy to ja przesadzam czy skoro by mnie kochał to by inne go nie interesowały ? Ma sporo koleżanek i wiem że pisze z nimi w luźny sposób i trochę kokietujący bo każdy chłopak lubi być wśród dziewczyn zauważalny. Jednak jak z którąś rozmawia to wiem że najchętniej by chciał z nią pobyć blisko. W dodatku moim problemem jest biust, którego nie mam, mimo że to akceptuje to wiem że dla chłopaka to duża wada. Czy ten związek ma sens czy to ja wszystko komplikuje ?

Gość gość
Zdrowy normalny facet zawsze tak ma, że podobają mu się też inne.

Gość gość
Uu, jak jesteś deska, to facetowi zawsze będzie ciężko, bo będzie marzył o fajnej biuściastej lasce.

Gość gość
16/42 Kobieta się zakochując tez nie ślepnie :D

Gość gość
Dziewczynom czesto brakuje biustu a chlopakom d.u.p.y. w spodniach. I spodnie wisza tylko na pasku. Taki mnie w ogole nie pociaga, zero!