Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić dobrze loda?

Polecane posty

Gość gość

Tak żeby facetna długo go zapamiętał. Co jest najważniejsze i na czym kobieta powinna się skupić?

Jestem facetem ale powiem tak lubię jak jedną ręką pieści jajka, a druga trzyma i rusza lekko razem z ustami góra dół, naprzemiennie dociskając ustami na żołędziu.

Gość gość
A znów lubię jak oleje resztę a zajmie się tylko główką. Nie lubię zbędnych pieszczot jąder . Kocham za to jak ssie główkę. Często dziewczyny wkładają tylko i ruszają bez ssania.. A już najgorzej to jak mam wytrysk a ona rzuca wszystko i biegnie po ręcznik.. Ohhh.. Dziewczyny.. Wytrysk to chociaż ręka go ruszamy..

Gość gość
Panowie no dalej;) też jestem tego ciekawa;)

Gość gość
Jeszcze dodam z 16.59 ze tez kocham choć rzadko mi się zdarza ze wyjmie to na chwile i klepie się nim po buzi czy policzkach.. Ohh.. Boskie uczucie.. Aż mam chęć chwycić go i sam poklepac mocno po buzi.. Ale jestem dżentelmen en wiec odpada :p

Gość gość
czyli ssanie główki najbardziej jest podniecające dla faceta?

Gość gość
Nie wiem jak inni faceci , bo nigdy nie pytałem i nie chciałbym wiedzieć. Ale dla mnie tak.. Glowka to najważniejsze miejsce i gdy usta zaciskaja się zaraz za nią a potem jest ssanie to ja odlatuje.

Gość gość
jeśli pozwoli w trakcie ssania główki pieść mu jajka a następnie (ale nawilż wcześniej) włóż mu wskazujący palec do pupy podegnij pod przednią ściankę o******cy i podczas loda rytmicznie masuj prostatę. Ja osobiście wolę gdy partnerka raczej ugniata prostatę niż ją "głaszcze" i nawet uciskać może bardzo mocno ale może każdy facet lubi inaczej. Jeśli nigdy nie miał masowanej prostaty bądź raczej delikatna.

Gość gość
moj nie bardzo przepada za tym aby miec tam palec, mowi ze ma wtedy parcie na stolec

Gość gość
Jak widać każdy pan lubi inaczej.

Gość gość
czasami przy masażu prostaty tak jest to wówczas pozostaje mizianie po jajeczkach. Większość facetów uwielbia delikatne pieszczoty jajek podczas ssania penisa

Gość gość
Najlepszy lód to taki z połykiem. Naucz się głębokiego gardła

Gość gość
tak nie zapomnij połknąć bo wypluwanie jest nieestetyczne

Gość jestem gość
Z uczuciem, wyczuciem i zaangażowaniem :) Nie mechanicznie, ze zmiennością tempa, absolutnie zęby z daleka (boli), obserwuj reakcje. To nie jest tylko tak, że każdy facet lubi inaczej, bo każdy lubi raz delikatniej, raz mocniej, raz szybciej, innym razem tylko powoli. Tak samo jak Ty i Twoja myszka. Powodzenia:)

Gość gość
Jak ja uwielbiam seks oralny. Najbardziej lubię gdy kobieta zaczyna od jąder, ssanie, masowanie, następnie przechodzi do prącia. Najpierw delikatnie liże nie biorąc go do ust, następnie językiem głaszcze żołądź, by po chwili wziąć go do ust. Ssając żołądź ręką stymuluje prącie delikatnymi ******** Mój żołądź jest bardzo czuły więc te pieszczoty muszą być delikatne i nie mogą trwać zbyt długo, następnie kobieta zaczyna brać go całego do ust, jeśli nie potrafi to tyle ile się da. Początkowo powoli, delikatnie przyspieszając. Uwielbiam gdy niedotykając rękoma dynamicznie obciąga go w całości, aż do wytrysku. I to co się stanie z nasieniem jest dla mnie istotne. Uwielbiam gdy kobieta połyka, lubię też gdy pozwala na siebie wytrysnąć, na twarz lub piersi. Aż przypomniała mi się moja była... Była znakomita w te klocki...

Gość Kamyk_w
Głęboko i powoli bez użycia rąk, tzn co i raz możesz złapać i poruszać. Rekoma masuj jajka, tylek i sutki. Zachowaj kontakt wzrokowy przez cały czas, szczególnie przy dochodzeniu. Moja żona nie polska więc nie wiem jak to jest ale kończę w ustach, potem ona lekko rozchyla wargi żeby pokazać ile jest ( podnieca bardzo), przebiera wargi, całuje mnie w policzek lub ssie chwilę mój sutek i idzie wypluc. Opcja 2 połóż się obok ale w drugą stronę, pupa koło ramion. Coś w stylu 69 ale daleko od jego ust żeby nie było 69 zamiast kontaktu wzrokowego daj mu się ręką pobawić w Twoich dziurkach. Ty kręc tyleczkiem. Na koniec weź najgłębiej jak się da jak już będzie dochodził w buzi. Mi żona daje również kończyć na buzi (uważaj na oczy)