Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jaki depilator laserowy Braun czy Philips

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witajcie. Wiem, 偶e to forum dla Kobiet, ale mam problem i nie wiem co kupi膰. Poszukuj臋 na prezent dla 偶ony (mam nadziej臋, 偶e si臋 nie obrazi) depilator laserowy. Zastanawiam si臋 nad Philips Lumea SC2009 a Braun silk-expert 5009. Czy kt贸ra艣 z Was ma mo偶e por贸wnanie? Z technicznego punktu widzenia uwa偶am, 偶e Braun b臋dzie trwalszy - nie ma akumulatora, wi臋ksza 偶ywotno艣膰 lampy, a dodatkowo jest ta艅szy. Co wybra膰? Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
呕aden z nich nie jest laserem. To tylko 艣wiat艂o IPL, z laserem nie maj膮ce nic wsp贸lnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale zamierzony cel finalnie taki sam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie taki sam. 艢wiat艂o IPL dzia艂a du偶o, du偶o s艂abiej ni偶 laser i zabiegi trzeba non stop powtarza膰 (laser niszczy wi臋kszo艣膰 cebulek w艂osowych po pierwszym razie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To sk膮d te pochlebne opinie w internecie na forach youtubach itp. odno艣nie depilator贸w IPL?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pola566
Moim zdaniem obydwa s膮 dobre, wszystko zale偶y od impuls贸w i mocy i ceny. Ja tam zamiast bawi膰 si臋 w domow膮 depilacj臋 wol臋 i艣膰 na taki zabieg do gabinetu. Sprawdza si臋 bardzo dobrze i jest pewniejszy, dobrze wykonany. Zerknij na ofert臋 Coco-time we Wroc艂awiu http://www.coco-time.pl . Je偶eli masz blisko to warto.

Udost臋pnij ten post