Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki depilator laserowy Braun czy Philips

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Wiem, że to forum dla Kobiet, ale mam problem i nie wiem co kupić. Poszukuję na prezent dla żony (mam nadzieję, że się nie obrazi) depilator laserowy. Zastanawiam się nad Philips Lumea SC2009 a Braun silk-expert 5009. Czy któraś z Was ma może porównanie? Z technicznego punktu widzenia uważam, że Braun będzie trwalszy - nie ma akumulatora, większa żywotność lampy, a dodatkowo jest tańszy. Co wybrać? Pozdrawiam :)

Gość gość
Żaden z nich nie jest laserem. To tylko światło IPL, z laserem nie mające nic wspólnego.

Gość gość
Ale zamierzony cel finalnie taki sam :)

Gość gość
Nie, nie taki sam. Światło IPL działa dużo, dużo słabiej niż laser i zabiegi trzeba non stop powtarzać (laser niszczy większość cebulek włosowych po pierwszym razie).

Gość gość
To skąd te pochlebne opinie w internecie na forach youtubach itp. odnośnie depilatorów IPL?

Gość pola566
Moim zdaniem obydwa są dobre, wszystko zależy od impulsów i mocy i ceny. Ja tam zamiast bawić się w domową depilację wolę iść na taki zabieg do gabinetu. Sprawdza się bardzo dobrze i jest pewniejszy, dobrze wykonany. Zerknij na ofertę Coco-time we Wrocławiu http://www.coco-time.pl . Jeżeli masz blisko to warto.