Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka nie pozwala nikomu dotykać swoich zabawek i innych rzeczy

Polecane posty

Gość gość

moja córka ma półtora roku, jest jedynaczką, niepokoi mnie jej zachowanie obsesyjnie zabiera mi wszystko z rąk tylko po to by mi to wziąć gdy chcę się z nią bawić jej zabawkami to każdą którą wezmę do ręki mi zabiera i odkłada, gdy nie daję jej to wpada w histerie i lecą jej łzy wielkości grochu jeszcze gorzej jest w kontaktach z innymi dziećmi, mało tego że nie pozwala dotykać swoich zabawek to jeszcze zabiera dzieciom ich zabawki, a gdy tłumaczę,że tak nie wolno i że to nie ich to potrafi się rzucać po ziemi, wrzeszczeć, szarpać itp... wstyd mi za nią bo wszelkie upominania kończą się jej histerią i płaczem, przez to prawie nie wychodzę z nią z domu nie wiem już co mam zrobić, tak się nie da żyć

Gość gość
wyrośnie. Nie znam tak małego dziecka,które byłoby chętne dzielić się swoimi zabawkami.Moja mała też mi zabierała

Gość gość
mam wrażenie,że z każdym dniem jest coraz gorzej, młoda rządzi wszystkimi i nie reaguje na zakazy. pare razy dostała klapsa ale bez skutku

Gość gość
Znam dziewczynkę która prawie do 4 lat zabierają innym dzieciom zabawki swoimi się nie dzieliła. Przeszło jej to .już innym nie zabiera a i swoimi tez się podzieli.

Gość gość
100/100 nawet klaps jest przemoca wobec dziecka, nie rob tego!

Gość gość
nie bij dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Może dlatego ty idiotko ze bijesz córkę wpada w histerie i zabiera zabawki innym

Gość gość
Ciekawe jakby tobie ktoś spuszczal lanie czy byś była normalna. Kurwa moja córka ma 7 lat i ani razu nie dostała klapsa. Uważaj sobie

Gość gość
samolub rozwydrzony bachor zrob se drugie zaraaz bedzie musiala sie dzielic....