Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak35lat

Jak ja nienawidzę roszczeniowych macior rozpłodowych w autobusach i tramwajach

Polecane posty

Gość Warszawiak35lat

Wsiada taka ze stadem bachorów i uważa ze trzeba rozłożyć czerwony dywan, a jak się nie ustąpi miejsca w miarę szybko to zjedzie jak z gównem. Do tego maciory wersja hard które przewijają obsrane pieluchy albo dają z cyca. Albo sytuacja z życia tramwaj podjeżdża na przystanek a maciora typu XXl zamiast poprosić o pomoc n*******la wózkiem o schody sycząc i stękając jak p******a by po paru chwilach powiedzieć " A pan stoi i się patrzy, mógłby mi pan pomóc ", j****a maciora ile bym dał by napluć temu czemuś prosto w mordę. Albo bachory drą ryja jak p**********e na cały autobus a jak się zwróci choć delikatnie uwagę to maciora zaczyna n*******lać że ona i jej bachory to święte krowy. Jak ja nienawidzę tego całego roszczeniowego bydła 500 +.

Gość gość
Na patelni takich najwięcej :o Tez ich nienawidze. Bylam swiezo po operacji i jakas baba do mnie, ze jestem chamką bo ciezarowie nie ustąpiłam. w****ilam sie i pokazałam jej szwy, od razu sie idiotka zamkneła

Gość gość
Tez tego ścierwa nienawidzę w łazi taka i myśli ze jest królową

Gość gość
to są idiotki rozmnażające się

Gość Warszawiak35lat
przez taką jedną zostałem Warszawiakiem i niestety dłużnikiem alimentacyjnym mam 40 tyś zł długu. muszę na marsze KOD chodzić by mieć ochronę przed więzieniem. jak ja nienawidzę tych macior!

Gość Warszawiak35lat
dziś to był podszyw czyli uderz w stół a maciora się odezwie