Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet zawsze wybierze kobietę, która jest łatwiejsza?

Polecane posty

Gość gość
Gość 22:40.To miałam na myśli tylko mi się nie dopisało.Dla mnie największy sens ma już tylko życie bez zdrajcy i wogóle bez faceta. Dzieci mi wystarczą. Żeby tylko mieć jeszcze dobrą pracę i nic więcej do szczęścia by mi nie było potrzebne. Chyba już za dużo przeszłam żeby mi się chcialo pchać w jakiekolwiek relacje. Za dużo pustych lal łazi po świecie a facet to tylko facet nagada mu taka jaki wspaniały i napala się jak szczerbaty na suchary. Pewnie że nie każdy ale duża ilość na pewno.

Gość Taki Zielony
Nie rozumiem kobiet dla których jedynym wyróżnikiem jest pozorny i chwilowy wygląd zewnętrzny :-( Myślę że jeśli ta niby brzydka potrafi odróżnić diesla od benzyniaka i zna kilka klubów piłkarskich to w oczach faceta wyjdzie lepiej niż taa śliczna z pupą odstającą, na której rusztowania można stawiać :-D a rozmawiać o swiecidelkach i zdrowej żywności vege

Gość gość
Facet zawsze wybierze tą, która mu się podoba i jest MIŁA i KONTAKTOWA, bo z taką łatwiej nawiązać kontakt, pogadać. Te wszystkie wymysły, że niby faceci są tacy i owacy, wymyślają królewny z drewna, które mają roszczeniową postawę. Oczekują, że ktoś będzie za nimi biegał i o nie zabiegał, a wielu facetów ma to w głębokim poważaniu. No to królewny z drewna wymyślają sobie wtedy różne bajeczki.

Gość gość
wspolczesne kobiety sa puszczalskie a o takie nikt nie chce "walczyc". Bo po co? Do tego pldoprowadzily feministki - wprowadzily i promuja rozwiazlosc seksualna kobiet, aborcje, tabletke dzien po itp. Z legalna aborcja zaczelo by sie wymieranie odpowiedzialnosci ojcowskiej u mezczyzn choc dzis nie jest juz tak mocno wspierana.

Gość gość
Odpowiedzialność ojcowska i tak umiera za każdym razem jak pojawi się nowa baba.

Gość gość
Gdyby faceci byli odpowiedzialni to aborcji byłoby mniej. W dużej części kobiety usuwają ciąże przez facetów.

Gość gość
To prawda.

"Gdyby faceci byli odpowiedzialni to aborcji byłoby mniej. W dużej części kobiety usuwają ciąże przez facetów. " x Kobiety też wiedzą skąd się biorą dzieci a że w przypadku niechcianej ciąży są w znacznie trudniejszej sytuacji niż zapładniający, to i powinny dostosować do tego swoje seksualne zachowania

Gość gość
A ja znam takiego co wybral paszteta ale z kasa ( wlasciwie to ten pasztet okazal sie pozniej bardzo lasy na kase). Wybral bo tchorzem byl a ona jak poczula, ze sie zaczyna problem bo on sobie zdaje sprawe, ze dla paszteta kasa sie liczy na pierwszym miejscu, to ta paszteciara zaraz zaszla i bachora teraz maja. I tchorz na nia i na bachora juz do usranej smierci bedzie robil bo rozwodu ona mu nie da. Wiec faceci Nie wybieraja. Oni jedynie moga stawiac opor ale paszteciary i tak ich zawsze omotaja :) Wartosciowa kobieta omotywac albo na bachora do bycia razem Nie musi przynosza cale najpiere musi sie znalezc na tyle inteligentny i odwazny osobnik, zeby miec odwage byc z wattoaciowa kobieta, a takich jest zdecydowanie mniej bo wiekszosc to fajtlapy o malych rozumkach, ktore marza o pieknych i inetligentnych laskach a zenia sie z pasztetami

Gość gość
Facet zawsze wybierze nieco brzydszą Kobiet która ma szczerą ochotę na seks z nim niż piękną zimną kłodę. Nie wiem o czym tu dyskutować bo jest to oczywiste jak 2 + 2 = 4

Gość gość
Faceci marzą o kobietach pięknych i inteligentnych, ale zenia się z przeciętnym urody i charakteru.

Gość gość
Jeśli facet się oświadcza to kobieta jest dla niego wszystkim.

Gość gość
Bzdura, często oświadcza się bo musi.

Gość gość
Nikt nic nie musi.

Gość gość
Czasem wpadki nie da się uniknąć pomimo zabezpieczeń.

Gość gośćcvkjc
Chyba nie wejde w temat za bardzo z tym wpisem ale... Rozmawiajac kiedys na podobny temat z moim mezem, uslyszalam cos takiego: facet zawsze wybierze ta latwa i sliczna do seksu zeby sie wyzyc na takiej ale zyc chce z normalna, inteligentna kobieta. Ladne sa tylko do rooochania, bo cale zycie byc zazdrosnym nikt nie chce. Troche sie poczulam jak gowno ale co tam. Nie do konca mnie ta odp usatysfakcjonowala bo z jednej strony zyje ze mna tyle lat, a z drugiej stale jest zazdrosny. Nawet o to, ze siedze na kafe :-) Faceci sa gorsi od kobiet. Bo leniwi.

Gość gość
Znam wiele małżeństw, gdzie facet się oświadczył i brał ślub pomimo, iż nie kochał.

Gość gość
No to głupi. Facet żeni się z tą z którą ma z******tych sex. Tylko tak ci gadał że niby cię szanuje. Szanuję ale to ciebie chce ****ać latami.

Gość gość
Trzeba się liczyć z tym że ten z******ty seks kiedyś skapcianieje przy nawale obowiązków przy małych dzieciach.

Gość gość
Facet łatwy wybiera sobie podobne :-)

Gość gość
wypowiedzi formułowych facetów którzy latami przesiadują w necie zamiast tworzyć związki z kobietami trzeba traktować z przymrużeniem oka..

Gość gość
Faceci nie są wcale leniwi tylko nikt nie zamiarza biegać za jakimiś paniusiami z zawyżonym ego.

Gość gość
Moim zdaniem faceci wybiorą słodką idiotkę bo ona bedzie mniej inteligentna od nich i przy takiej beda sie czuli pewniej. Natomiast jeśli o dziewczyne trzeba sie starac to pozniej zwiazek trwa dłuzej bo mezczyzna ma poczucie ze jest wyjatkowy ze jednak jemu sie udało ja zdobyc

Gość gość
Ale po co Facetowi inteligentna Kobieta która nie chce seksu?

Gość gość
A czemu inteligentna ma nie chciec seksu?? :D

Gość gość
Kolejna żałosna laska, która uważa, że jest ładna, inteligentna, ciekawa i atrakcyjna i faceci się jej boją, ba, wolą te łatwiejsze, a ona jest taka niedostępna, bo przecież trzeba znać swoją wartość i facet ma się starać, zabiegać.... Ja pierdolę - ile wy macie lat??? 15???

Gość gość
wybieram fajne, inteligentne ale spragnione czułości i seksu. Taka opcja jest dla mnie najlepsza. Kobieta nie musi być łatwa ale jeśli jest spragniona czułości i seksu wiadomo, że to "dobra inwestycja" bo prędzej czy później będzie z nią dobry seks. Łatwe od samego początku są kobiety z reguły głupie . Inteligentne na ogół na początku trzymają dystans ale widać po nich, po ich "mowie ciała" czy są seksowne i spragnione seksu czy aseksualne. Te drugie odrzucam

Gość gość
gość dziś A czemu inteligentna ma nie chciec seksu?? smiech.gif x Może źle zrozumiałem pierwszy post ale jak wół jest napisane ze ma do wyboru chętną i to słowo tam się tam kilkukrotnie pojawia odnośnie tylko kobiet nie inteligentnych i łatwych. Wychodzi na to że ta inteligentna chętna na seks nie jest :P Nie wiem jaki Facet chciał by słodką kretynkę no chyba że na jeden raz :P

Gość gość
Facetom kobieta jest potrzebna przede wszystkim do seksu :O To po cholerę wy się w ogóle z kobietami wiazecie? Nie lepiej na d***** chodzić? Mam gdzieś facetów, jak widzę ciągle na sobie ten ich pożądliwy wzrok, to niedobrze mi się robi :O W związku, jeśli się kogoś kocha, to seks nie powinien być priorytetem tylko dodatkiem, uzupełnieniem pełni relacji, a nie celem samym w sobie.