Gość An199814 Napisano Czerwiec 15, 2017 Witam. pare miesiecy temu poznalam faceta, od razu swietnie sie dogadywalismy i szybko w sobie zakochalismy. Po uplywie 3 miesiecy zaczelismy byc razem. Byl to zwiazek malo namietny, bez pocalunkow itp. Pomimo ze mi to nie odpowiadalo zakochalam sie w tym ze razem moglismy sie smiac i mielismy w sobie wsparcie. Po 5 miesiecznym zwiazku zerwal ze mna bo powiedzial ze nic nie czuje, jednak chce sie przyjaznic. Przystalam na to majac nadzieje ze za jakis czas cos poczuje, jednak potem powiedzial m ize nie wie jakiej jest orientacji, pomimo ze podobaja mu sie dziewczyny nie wyobraza sobie z nimi stalego zwiazku. Spotykamy sie nadal jednak sama nie wiem co robic, jestem zakochana ale nie umiem zerwac kontaktu, zalezy mi na nim jako na przyjacielu ale nadal mam cicha nadzieje ze kiedys bedziemy razem pomimo jego niewiadomej orientacji. Jak uporac sie z uczuciem, przyjazniac sie z nim. Dodam ze mamy po 19 lat a od zerwania minely 2 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach