Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chusteczki nawilżane Dada. Czy sa dobre?

Polecane posty

Gość gość
Tak. Ja wolałam Fitti ale ich u mnie teraz nie ma w żadnej biedronce to kupuję Dady zielone. Nie uczuliły dobrze nawilżone. Mi trochę zapach się nie podoba za intensywny ale da się znieść.

Gość gość
Mi nie pasuje ich zapach, dziwny strasznie.

Gość gość
Moim zdaniem bardzo dobre. Wcześniej używałam chusteczek pamper, ale dla spróbowania kupiłam dada naturalne i już tylko te używam. Po co przepłacać jak jakość taka sama. Zaoszczędzone pieniądze można przecież wydać na coś innego.

Gość gość
A nie wolicie przemywac woda w domu ? A na wyjscia tylko te chusteczki ? Ja wiem,, ze latwiej chusteczka, ale... no ja dopiero jestem w ciazy, wiec nie mam doswiadczenia. Co myslicie o tej wodzie ?

Gość gość
11.41 5,50 zł kosztują za tą cenę można kupić lepsze chusteczki od Dady.

Gość gość
Dady kosztują 4 zł, ta wersja cotton kosztuje 5,50 zł. Ja lubię chusteczki toujouris. U nas sprawdzają sie super, maja delikatny zapach.

Gość gość
Bardzo dobre, używam przy dwójce dzieci, tak jak pieluchy Dada. I chociaż spokojnie stać mnie na droższe to w związku z tym , że biedrone mam pod nosem używam tylko tych chusteczek i pieluch. Położna w szkole rodzenia mówiła, że pieluchy Dada są ok.

Gość gość
Wole Fitti, skład tez maja lepszy

Gość Mama 2 plus 2
Nie, nie są dobre.

Gość gość
Kupiłam raz Dady z bawełną i mają nieprzyjemny zapach, więc oddałam koleżance. Wolę babydream z Rossmana są tańsze i nie śmierdzą aż tak lub czasem kupię Hipp w promocji, te mają mocny ale ładny zapach i dobry skład.

Gość gość
Fiti były super. Dada okropne zapach brzydki , mało nawilzone i skóra pozostaje lepka. Chusteczki nawilzane Care & Comfort 3,99 zl w stokrotce I tojours w lidlu najlepsze ,

Gość gość
Jaki problem kupić jedna paczkę i spróbować

Gość gość
Nie rozumiem fenomenu dady... O ile chusteczki te niebieskie sa ok to pieluchy sa tragiczne, niechlonne okropnie. Juz u drugiego dziecka sprobowalam i juz drugie mi ryczy bo ma mokro po sikaniu, uzywam toujoursow z lidla, chociaz mam tam dalej, te wiaza wilgoc jak pampersy. A dade co nie zmacam to mokre.

Gość gość
Dla mnie pieluchy dada byly ok do czasu az kupka nie zaczela wychodzic pkecami, praktycznie za kazdym razem. Toujoursy dla mnie sa za sztywne i poki co sprawdzaja sie pampersy. Jedna z Pań pisała o przemywaniu pupy wodą, ja przez puetwsze miesiace przemywałam wacikami (duzymi dla dzieci) nasaczonymi woda, ktore przechowywalam w plastikowym pohemniku. Codziennie rano namaczalam waciki na caly dzien. To bylo najlepsze bo bez chemii i zawsze pod reka. Ale rozleniwilam sie i kupuje chusteczki nawilzane teraz velvet baby. Patrze na sklad. Dada akurat ma slaby. Tez polecam jak kotś wyzej blog "sroka o"