Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzaaaaWoj

Toksyczny ojciec

Polecane posty

Gość IzaaaaWoj

Witam mam 30 lat jestem samotnie wychowujaca matka. Mieszkam z rodzicami. Od dwóch lat w domu zaczął sie koszmar ojciec chce mną dyrygować pracuje na dwie zmiany córka chodzi już do szkoły. Od pewnego czasu postanowilam sie usamodzielnić znalazłam mieszkanie podpisałam umowę. No to przyszedł czas poinformowania rodziców o naszej wyprowadzce mama ok ciężko jej było ale powiedziała rób jak uważasz ale tato szok ze on sie nie zgadza ze złoży wniosek o odebranie mi córki ze się mnie wyrzeka ze nie wypusci mnie do domu i ze nigdy sie do mnie nie bedzie odzywal ze on nie zgadza sie na to. Ze nie zabroni mojej mamie odbierac mi córke ze szkoky Mam dosc. Jak go przekonać zeby zmienił zdanie i sie z tym pogodzil

Gość IzaaaaWoj
Strasznie mi ciężko jest jaki jest ale nie potrafie innaczej muszę odciąć się a chce zebysmy żyli w zgodzie

Gość gość
Przekonaj jakoś mamę żeby z nim porozmawiała, powiedziała że jesteś już dorosła ,masz swoje życie, chcesz sobie je ułożyć jeszcze zanim jesteś młodą, myślisz o córce bo ona pewnie jak bd dojrzewać będzie chciała mieć swoją prywatność, że już nie jesteś ich malutką córeczka że musi się z tym pogodzić .