Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTÓRA DZIEWCZYNA CHCE PRZYGARNĄĆ PRZEMKA?

Polecane posty

Gość gość

To bardzo fajne zwierzątko domowe Przemek jest bezrobotny, mama go utrzymuje, a z tego co mówił to internet wifi kradnie sygnał od sąsiada, prąd ma nielegalne wpięcie do słupa z lini energetycznej która przechodzi przez jego pole a wode ma ze studni, on jest bardzo tani w utrzymaniu przejada 100zł miesiecznie i innych kosztow nie generuje, od czasu do czasu możesz mu ewentualnie kupić jakiś ciuch za 2zł z lumpeksu. jest tańszy w utrzymaniu niż mój kot :P Jest też bardzo spokojnym osobnikiem, wystarczy mu zapewnić w kącie fotel, biurko, jakiś komputer i on ma zajęcie na cały dzień, nawet nie trzeba się z nim bawić czy uczyć aportowania :P

Gość gość
Ja chętnie go przygarnę szukam parobka do pracy będę mu płacić żywnością. Zapewnię nocleg w stodole będzie spał na wygodnym sianie obok świnek. I oczywiście też zapewnię mu w tej stodole kącik gdzie będzie laptop.

Gość gość
no tylko problem jest taki że ten zwierzaczek domowy nie chce nic a nic pracować, nawet nie da się wytresować by przynosił kapcie po przyjściu z pracy swojego Pana. Nie wiem jakim sposobem ty chcesz to bydle zaciągnąć do pracy :P

Gość gość
Moja koleżanka spodziewa się dziecka nie wie kto jest ojcem wiec przemek mógłby uznać to dziecko jako swoje

Gość gość
spokojnie już go zmuszę do pracy pod przymusem wszystko zrobi. Będę zabierać mu telefon, laptop, będę go głodzić. Dopiero po skończonej pracy oddam mu jego sprzętu i nakarmię.

Gość gość
a jak ci sie zerwie z lancucha i ucieknie?

Gość gość
z nim trzeba uważać, to dzikie nieobliczalne zwierze :P