Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam imienia dla synka proszę o poradę

Polecane posty

Gość gość
Ja swojego synka nazwałam Dawid urodził się w tamtym roku. Teraz urodzę drugiego syna i też nie mam pomysłu. Podoba mi się Karol Tymon Brunon Filip. Ale najbardziej jestem za Karolem tylko jeszcze to musimy z mężem omówić. A z Twoich Artur bardzo ładne też się może zastanowię ;)

Gość gość
Dziwne. Mój mąż ma na imię Adrian i nie pochodzi z patologii. Jesteście chorzy. :O Mi podobają się Wiktor, Dawid i Igor.

Gość gość
Najlepsze imię to Murad

Gość gość
Kacper bardzo ładnie, ale swojemu synkowi bym tak nie dała bo jest po prostu zbyt popularne w tym momencie. Artur świetne.

Gość gość
Bruno!! Dzieckiem jest się chwilę.. Mam dwie córki, więc nie miałam okazji, ale gdybym miała dyna to Bruno lub Borys:))

Gość gość
Daj Artur albo Konrad (choć Kondziu brzmi fatalnie) w zależności które pasuje do nazwiska. Bruno i inne dziwactwa sobie daruj, ani ładne, ani nic nie znaczą.

Gość gość
Artur- dla fajnego mężczyzny , Konrad- dla fajnego mężczyzny , Igor- dla idioty , Bruno, - dla idioty Kacper-dla wiecznego chłopca , Krystian - dla wiecznego chłopca pomogłam ;)? hahah wiesz no zależy od gustów , ale mówię jak się kojarzy ;)

Gość gość
gość dziś Kazde z tych imion cos znaczy Bruno z niemieckiego pochodzi od nazwy niedzwiedzia brunatnego.

Gość gość
A mi się Artur kojarzy z takim chlopakiem z OHP. Może dlatego, że znałam takiego i w OHP skończył, w dodatku nie wymawial "r" i pił już alkohol w podstawówce. Drugi Artur jakiego poznałam bił swoją żonę i zdradzal i miga się od płacenia alimentów.

Gość gość
Dzizas, mojego sasiada pies nazywa się Bruno, i wygląda jak niedźwiedź, wielka kudłata krowo - psia masa, więc coś z tym niedźwiedziem ma wspólnego ;p

Gość gość
Ludzie, nie pytajcie o imiona przypadkowych ludzi na kafe! Juz predzej rodzine, pzrzjaciól, kogos ze swojego srodowiska, bo bedziecie sie w nim obracać i jesli ma sie podobac, to tam wlasnie.

Gość gość
Moj synek ma na imie Artur. Kompromis z mezem. Ja chcialam Rafal albo Eryk a maz chcial Mateusz.

Gość gość
Qrwa , Krystian to ukochany Chrystusa co wy qrwa muslimy.

Gość gość
Ja tam nie pytałam nikogo. Wybraliśmy z mężem imiona dzieci i poinformowalismy opinię publiczną co i jak będzie. ;) Jednym się nie podobało, inni dawali rady że może tak i tak lepiej, trzeci mówili, że fantastycznie. Ludziom nie dogodzisz, to postaw na siebie i jak chcesz żeby twoje dziecko miało na imię.

Gość gość
Wpisz w wyszukiwarke fraze pt. Lista pedalskich imion i takich nie nadawaj. A ode mnie Wincenty jak zasluzony Witos badz nieslawny Rostowski.

Gość gość
Wincenty godne imię .