Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi2104

Kosmetyki Nivea dla dzieci

Polecane posty

Gość gabi2104

Od zawsze korzystamy z serii kosmetyków dla dzieci Nivea Baby. Zarówno Emulsja do kąpieli, łagodny szampon i płyn do kąpieli 2w 1 oraz krem s.o.s zawsze były w naszym domu. Kąpiel jak i pielęgnacja dziecka dzięki tym kosmetyka sprawiają nam wielka frajdę. Skóra Kacpra jest zawsze taka świeża i pachnąca po kąpieli. Polecam

Gość Mama 2 plus 2
Kosmetyki Nivea i Johnson to straszne syfy z bardzo kiepskim składami. Sama bym tego nie użyła a co dopiero dla dzieci. :O

Gość chajzery
to prawda, dlatego ja dla dzieci używam kosmetyków bezpiecznych, które mają dobry skład. np teraz na zimę krem Bebble na niepogodę

Gość Kortexa
Szczerze mówiąc ja jakoś bardziej jestem przekonana do marki Baby Dove. Chetnie używam ich kosmetyków, chociaż sprawdzam tez inne, jednak ostrożnie. Lubię bardzo tę emulsję 2 w 1 https://www.babyboom.pl/rodzina/testujemy/preparaty_dla_dzieci_opinie/emulsja_baby_dove_rich_moisture_opinia_mam.html Jak widać, nie tylko moja opinia jest tak pozytywna, ale co kto lubi. Jednemu podoba się to, drugiemu coś innego.

Gość Mama 2 plus 2
Dove też się nie popisalo i wstydziło by się reklamować ten syfek. Jest wiele lepszych firm i kosmetyków z lepszym składem. Całe szczęście ludzie coraz bardziej zwracają uwagę na składy kosmetyków, chociaż i tak pewnie sporo osób kupi to przez piękny opis i reklamy. Tylko po co tak oszukiwać ludzi?